Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκιά: Εκνευρίστηκε με «κάτι άλλο» και έκανε την μούρη κιμά μιάς άγνωστης κοπέλας που βρήκε στο δρόμο! ΒΙΝΤΕΟ

Χτύπησε με μπουνιά στο δρόμο γυναίκα που δεν γνώριζε και της έσπασε δόντια ενώ μετά δήλωσε πως “Είχα εκνευριστεί με κάτι άλλο” Στο Ζόγκουλ...





Χτύπησε με μπουνιά στο δρόμο γυναίκα που δεν γνώριζε και της έσπασε δόντια ενώ μετά δήλωσε πως “Είχα εκνευριστεί με κάτι άλλο”

Στο Ζόγκουλντακ η 34 ετών Γκαμζέ Καβράζ υπέστη επίθεση από τον άγνωστο σε αυτήν Ουμίτ Καλμάζ στη μέση του δρόμου. Από το χτύπημα που δέχθηκε η γυναίκα έπεσε κάτω έσπασαν μπροστινά της δόντια και σχηματίστηκαν μώλωπες στο πρόσωπό της. Ο δράστης συνελήφθη και προφυλακίστηκε ενώ στην κατάθεση του στην εισαγγελία είπε ότι είχε εκνευριστεί με κάτι άλλο και πρόσθεσε πως “Δεν την ήξερα απλά χτύπησα μία γυναίκα που περνούσε στο δρόμο”.

Η Γκαμζέ Καβράζ που εργάζεται ως γραμματέας σε μία ιδιωτική εταιρεία στις 31 Ιουλίου και ενώ περίμενε την φίλοι της υπέστη επίθεση με μπουνιά από ένα άτομο το οποίο ήρθε τρέχοντας από τη μεριά του πάρκου. Εκείνες τις στιγμές καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας.
Από το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι η κοπέλα έσπασαν δύο μπροστινά της δόντια και σχηματίστηκαν μώλωπες στο πρόσωπό της. Ο δράστης που δεν γνώριζε καθόλου τη γυναίκα εξαφανίστηκε τρέχοντας. Στο θύμα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αρχικά και ακολούθως μεταφέρθηκε στο κρατικό Νοσοκομείο Ατατούρκ για νοσηλεία.
…….
Στην κατάθεση της είπε αυτό που μου συνέβη σήμερα θα μπορούσε να γίνει και σε ένα παιδί. Έχω ένα παιδί 9 ετών που το μεγαλώνω μόνη μου. Αν πάθαινα τίποτε τι θα του πεις τι θα του συνέβαινε. Δεν γνωρίζω. Δόξα τον Θεό γλίτωσα φτηνά. Εκεί που περίμενα ξαφνικά ήρθε από πίσω μου και αισθάνθηκα ένα χτύπημα στο κεφάλι μου. Ξαφνικά βρέθηκα κάτω και το στόμα μου ήταν μέσα στα αίματα.”
…..



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.