Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το ύπουλο σχέδιο των Τούρκων με τους μετανάστες στον Έβρο – Στόχος να θέσουν ζήτημα νέων συνόρων!

  Με δόλωμα τους εξαθλιωμένους μετανάστες ο Ερντογάν προσπαθεί να υλοποιήσει ένα απάνθρωπο και ύπουλο σχέδιο που προσβλέπει σε αναθεώρηση τ...

 



Με δόλωμα τους εξαθλιωμένους μετανάστες ο Ερντογάν προσπαθεί να υλοποιήσει ένα απάνθρωπο και ύπουλο σχέδιο που προσβλέπει σε αναθεώρηση των συνόρων!

Ελληνοτουρκικά: Νέα εισβολή παράνομων μεταναστών προσπαθεί να προκαλέσει η Τουρκία στην χώρα μας; Όπως φαίνεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ένα ύπουλο σχέδιο «στα σκαριά» προκειμένου να πλήξει την Ελλάδα, ανάλογο με εκείνο πριν από δύο χρόνια στον Έβρο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στο περιστατικό με τους 38 μετανάστες που… ξαφνικά από νησίδα της τουρκικής επικράτειας βρέθηκαν εντός της ελληνικής!

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε η Μπαϊντά, μέλος της ομάδας των μεταναστών, που αποκάλυψε πως οι Τούρκοι τους έσπρωξαν δύο φορές σε νησίδες στον Έβρο διαχωρίζοντάς τους μάλιστα «σαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα». Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Οι Τούρκοι μας χώρισαν δύο φορές. Ήμασταν 50 άνθρωποι που μας απέλασαν από την Τουρκία σε ελληνικό νησί. Τότε οι Τούρκοι μας έσπρωξαν σε δεύτερο νησί και πέταξαν πολλά άτομα σε αυτό το νησί και μας χώρισαν σαν να ήμασταν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των δύο πλευρών, την ελληνική και την τουρκική».

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, επιβεβαίωσε τα παραπάνω με δηλώσεις του :«Από τις καταθέσεις τους, ήρθαν στην τουρκική όχθη του ποταμού, σπρώχτηκαν προς τη νησίδα από τις τουρκικές Αρχές. Επισήμως, οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν αυτούς τους μετανάστες εντός Τουρκίας, δεν τους έδωσαν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση διεθνούς προστασίας, όπως δεσμεύεται η Τουρκία να κάνει από το διεθνές δίκαιο. Αντίθετα, η Τουρκική Χωροφυλακή τους έφερε στην όχθη του Έβρου και με απειλή χρήσης βίας τους πίεσε να έρθουν προς την Ελλάδα».

Όπως προκύπτει υπάρχει τουρκικό σχέδιο για τον Έβρο. Οι Τούρκοι ήθελαν να προκαλέσουν επεισόδιο και δεν έγινε τυχαία Με δόλωμα τους εξαθλιωμένους μετανάστες ο ύπουλος Ερντογάν αναμένεται να προκαλέσει κι άλλα τέτοια επεισόδια.

Σύμφωνα με όσα εκτιμούν υψηλά στελέχη της Κυβέρνησης, η Τουρκία παίζει ένα «βρώμικο παιχνίδι» των Τούρκων προκειμένου να προκαλέσει διπλωματικό, ακόμη και θερμό επεισόδιο! Ποιος είναι ο στόχος τους; Ακόμη και να θέσουν θέμα νέων συνόρων με την Ελλάδα!

Στην Κυβέρνηση θεωρούν πως οι Τούρκοι επί δύο εβδομάδες με τα ψεύτικα βίντεο που διέδιδαν ψευδώς οι μετανάστες αυτές βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος ήθελαν να προκαλέσουν τους Έλληνες συνοριοφύλακες (ακόμη και τον στρατό) να μπουν φτάσουν μέχρι τη νησίδα (όπου είναι στην τουρκική επικράτεια). Μόλις αυτό θα συνέβαινε τότε θα εμφανίζονταν οι τουρκικές δυνάμεις και φυσικα ως αποτέλεσμα θα είχαμε επεισόδιο έντασης.

Εδώ και δεκαετίες η Τουρκία προσπαθεί να θέσει θέμα στο Αιγαίο για την έρευνα και διάσωση και πλέον όπως φαίνεται προσπαθεί να το θέσει και στα χερσαία σύνορα στον Έβρο.

Θέλοντας να εκμεταλλευθούν τη στάθμη του ποταμού που μεταβάλλεται από το χειμώνα στο καλοκαίρι, η Τουρκία προσπαθεί να κερδίσει μέτρα μέσα στην ελληνική επικράτεια!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.