Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε ελληνική ταβέρνα στην κατεχόμενη Μαρμαρίδα της Μικράς Ασίας τα «έσπασε» η σύζυγος του σιχαμένου Πεσκόφ που κάνει διακοπές στην τουρκία!

  Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΕΣΚΟΦ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΙΧΕ Π...

 


Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΕΣΚΟΦ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΩΡΤΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!

Αποκαλύφθηκε το πέπλο μυστηρίου, για το πού «έσπαγε» πιάτα υπό τους ήχους του Ζορμπά, η σύζυγος του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Τατιάνα Νάβκα. Όπως ανέφερε στο protothema.gr o ιδιοκτήτης της ταβέρνας που φημίζεται για τα θαλασσινά της, η Τατιάννα Νάβκα επισκέφτηκε το Manos Greek Fish στην Μαρμαρίδα και ήταν στην συντροφιά ενός πάμπλουτου Ρώσου επιχειρηματία, με το σκάφος του οποίου κάνουν κρουαζιέρα στα τουρκικά παράλια και στα ελληνικά νησιά.

Η Τατιάννα Νάβκα βρίσκεται με το σκάφος του Ρώσου επιχειρηματία κάπου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας χωρίς όμως να έχει γνωστοποιήσει πού ακριβώς. Μάλιστα η βραδιά που έζησε στην ελληνική ταβέρνα Manos Greek Fish και το γλέντι αλα ελληνικά που ακολούθησε της έμεινε αξέχαστο. Συνεπαρμένη από τις γεύσεις του φημισμένου εστιατορίου, δοκιμάζοντας ελληνικό κρασί συνοδεία εκλεκτών ψαρομεζέδων, κάποια στιγμή ήρθε στο τσακίρ κέφι και χωρίς να το πολυσκεφτεί ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο φαίνεται να σπάει πιάτα και να χορεύει συρτάκι. Ακολούθησε καταιγισμός αρνητικών σχολίων από χιλιάδες ακόλουθους της, αναφορές στον διεθνή Τύπο με αποτέλεσμα η σύζυγος του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ και στενού συνεργάτη του Βλάντιμιρ Πούτιν να αναγκαστεί να κατεβάσει το επίμαχο βίντεο μετά την κατακραυγή.

Μιλώντας στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της ελληνικής ταβέρνας, Μανος Μάγκος, επιβεβαίωσε πως η σύζυγος του Πεσκόφ ήταν στο μαγαζί του και μάλιστα στο τραπέζι ενός πάμπλουτου Ρώσου ολιγάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τατιάννα Νάβκα περνάει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών ταξιδεύοντας με τη θαλαμηγό του Ρώσου επιχειρηματία στα ελληνικά νησιά και στα τουρκικά παράλια παρά το γεγονός ότι το όνομά της, όπως κι αυτό του συζύγου της, περιλαμβάνεται στη λίστα των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Δύση για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, όπου γεννήθηκε η Νάβκα το 1975, την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

Για την ιστορία ο Μάνος Μάγκος με την σύζυγο του και τον γιο του λειτουργούν δυο εστιατόρια, ένα στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Σύμη και ένα στην Μαρμαρίδα, εντός του ξενοδοχείου Di Maris Bay. Η οικογένεια Μάγκου είχε δεχθεί πρόταση από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι ήταν πελάτες του, να ανοίξουν το Manos Greek Fish στις εγκαταστάσεις του,στις οποίες στο φιλοξενούνται γνωστές διεθνείς αλυσίδες εστιατορίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.