Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Κλιμακώνεται η προκλητικότητα – Πότε θα χτυπήσει ο Ερντογάν με θερμό επεισόδιο

  Κλιμακώνεται η προκλητικότητα από την πλευρά της Τουρκίας που σκοπεύει να συνεχίσει τη ρητορική μίσους στα ελληνοτουρκικά με τον Ρετζέπ ...

 



Κλιμακώνεται η προκλητικότητα από την πλευρά της Τουρκίας που σκοπεύει να συνεχίσει τη ρητορική μίσους στα ελληνοτουρκικά με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρά τον φόβο των νέων κυρώσεων για υπερπτήσεις και παραβιάσεις στην Ελλάδα, η Τουρκία συνεχίζει το δικό της τροπάριο με τον στόχο του Ερντογάν να είναι ξεκάθαρος.

Ο Τούρκος πρόεδρος βλέπει τη συντριβή στις εκλογές να έρχεται κάτι που μαρτυρούν και τα τελευταία αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, με αποτέλεσμα να ψάχνει με αγωνία μια ανάσα μέσω των κινήσεων του στο Αιγαίο.

Τουρκία: Τότε θα χτυπήσει ο Ερντογάν με θερμό επεισόδιο

Στο κανάλι του Open και στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, φιλοξενήθηκαν οι Βασίλης Πολίτης, αντιναύαρχος ε.α. και Κώστας Υφαντής, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων όπου και ανέλυσαν τις πρόσφατες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Όπως τόνισαν αμφότεροι, ο Ερντογάν για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας θα συνεχίσει αυτή την εργαλειοποίηση των σχέσεων με την Ελλάδα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας ποντάρει πολλά στις γεωτρήσεις του «Αμπντούλ Χαμίντ Χαν» ενώ στα άμεσα σχέδια του είναι να προχωρήσει και σε άλλες έρευνες.

Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθεί να πείσει και να κερδίσει εκ νέου ένα μεγάλο μερίδιο των ψηφοφόρων του που βλέποντας την αξία της τουρκικής λίρας να κατρακυλάει έχουν αλλάξει… στρατόπεδο.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε ο κ. Πολίτης, μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου, ο Ερντογάν θα αυξήσει την προκλητικότητα και μάλιστα θα δημιουργήσει θερμό επεισόδιο είτε στον Έβρο, είτε σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά ενώ αναμένεται να υπάρξει και μετακίνηση του γεωτρύπανου σε περιοχή που ενδιαφέρει την Ελλάδα όπως η Κυπριακή ΑΟΖ.sportime.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.