Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από την Βρετανία στην Ελλάδα με το ποδήλατο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης αναμένεται να τερματίσουν οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν στις 14 Αυγούστου από το Βρετανικό Μουσείο. Η καμπάνια έ...





Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης αναμένεται να τερματίσουν οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν στις 14 Αυγούστου από το Βρετανικό Μουσείο. Η καμπάνια έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την οργάνωση που θέλησε να ευαισθητοποιήσει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, αφού οι ποδηλάτες τερματίζουν στην Αθήνα την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Την καμπάνια αυτή που μεταφράζεται σε μία διαδρομή 3.100 χλμ, υλοποιούν η η αθλήτρια ποδηλασίας Βασιλική Βουτζαλή, σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου και οι ποδηλάτες Γιάννης Ευθυμίου, Βασίλης Κόρδας, Στέφεν Στράιχ και Σταύρος Σούμας. Την ομάδα με την είσοδό της σε ελληνικό έδαφος συνοδεύει και ο αθλητής ΑμεΑ Χρήστος Κορομηλάς άτομο με αναπηρία όρασης, Πρόεδρος Ιωνάς ΑμεΑ ΟΑΚΑ, μέλος Δ.Σ του Φάρου των Τυφλών της Ελλάδας και της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Πριν την Αθήνα, η ομάδα των ποδηλατών θα κάνει στάση στη Θήβα, με το Δήμο Θηβαίων να οργανώνει εκδήλωση υποδοχής το Σάββατο, 27 Αυγούστου, στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας στις 7μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.