Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κόρινθος: Ανθρωποκυνηγητό για ληστές πρακτορείου ΟΠΑΠ... Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου

Ξέφυγαν από την καταδίωξη οι ληστές ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Κόρινθο, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να συλληφθούν, καθώς βρ...





Ξέφυγαν από την καταδίωξη οι ληστές ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Κόρινθο, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να συλληφθούν, καθώς βρέθηκε εγκαταλελειμμένη η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με την οποία διέφυγαν, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες τους από κάμερες ασφαλείας.



Οι δύο κακοποιοί έφτασαν με τη μηχανή έξω από το πρακτορείο στην παλιά εθνική οδό Κορίνθου– Άργους, το απόγευμα της Παρασκευής, όρμησαν στο εσωτερικό και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου. Αφού άρπαξαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που υπήρχε στο ταμείο, ανέβηκαν ξανά στη μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν για τη ληστεία ξεκίνησαν άμεσα έρευνες και εντόπισαν τους δράστες σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, όπου τους καταδίωξαν. Όμως, οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα κατάφεραν να ξεφύγουν και εγκατέλειψαν την κλεμμένη μηχανή στην άκρη του δρόμου, μετά τον Ισθμό. Η μοτοσικλέτα εξετάστηκε από τους ειδικούς του εγκληματολογικού, που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους κακοποιούς από ίχνη που τυχόν άφησαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.