Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Χαλίφα Χαφτάρ στο Τομπρούκ για την επέτειο ίδρυσης του λιβυκού στρατού

     Τομπρούκ. Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, συναντήθηκε χθες, Δευτέρα, με δημάρχους και εκπροσώπους...

    



Τομπρούκ.

Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, συναντήθηκε χθες, Δευτέρα, με δημάρχους και εκπροσώπους οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και φυλών της περιοχής Αλ Μπατνάν στην ανατολική Λιβύη, κατά την επίσκεψή του στην πόλη Τομπρούκ, σύμφωνα με το Τοπικό Συμβούλιο του Τομπρούκ.

Ο δήμος του Τομπρούκ πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη τελετή υποδοχής του Στρατάρχη Χαφτάρ κατά την επίσκεψή του στην πόλη στο στάδιο του αείμνηστου Σαΐντ Χαϊράλα, η οποία περιλάμβανε ομιλίες που εξήραν τις προσπάθειες των ενόπλων δυνάμεων στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τον ρόλο τους στη διασφάλιση των συνόρων, τη δέσμευσή τους για την κατάπαυση του πυρός και την προσπάθειά τους να ενώσουν τα λιβυκά μέρη.

Ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου του δήμου Τομπρούκ, Φάρατζ Μπου αλ Χατμπέγια έδωσε επίσης μια ομιλία στην οποία καλωσόρισε τον Στρατάρχη Χαφτάρ, επαινώντας τον ρόλο της πόλης Τομπρούκ στην υποστήριξη της Επιχείρησης Αξιοπρέπεια και τον ρόλο του λιβυκού στρατού στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και απελευθέρωση της Βεγγάζης και της Ντέρνα.

Στην ομιλία του, ο Μπου αλ Χατμπέγια συνεχάρη τον λιβυκό στρατό, του οποίου η επέτειος ίδρυσης είναι σήμερα, Τρίτη, σημειώνοντας ότι οι δήμοι του αλ Μπατνάν βασίζονται στην υποστήριξη του στρατού στις υπηρεσίες ασφαλείας για την ασφάλεια της περιοχής και την αντιμετώπιση των παραβιάσεων της ασφάλειας στις συνοριακές περιοχές και της παράνομης μετανάστευσης.

Σε αναμονή της επιστροφής του Ακίλα Σάλεχ από την Τουρκί

Το μέλος του κοινοβουλίου Αμπντέλ Μονέιμ αλ Άρφι σε δηλώσεις προς τον Τύπο τη Δευτέρα, ανέφερε ότι η αλλαγή της κυβέρνησης του Φατχί Μπασάγκα δεν προβλέπεται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο Αλ Ούρφι διευκρίνισε ότι το κοινοβούλιο αναμένει την επιστροφή της προέδρου του κοινοβουλίου Ακίλα Σάλεχ, προκειμένου να οριστεί ημερομηνία για την επόμενη συνεδρίαση.

Πιθανόν να συζητηθούν τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Προέδρου στην Τουρκία.

Καθώς και συζήτηση για το τι έγινε για τη Θαλάσσια Συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Akhbar Libya24
--
The Hellenic Information Team




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.