Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρεις συλλήψεις αναρχοάπλυτων για την επίθεση σε αστυνομικούς στην πλατεία Εξαρχείων

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Αραχώβης στα Εξάρχεια, τρεις Έλληνες (δύο 27χρονοι και 22χρονος) κατ...





Συνελήφθησαν τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Αραχώβης στα Εξάρχεια, τρεις Έλληνες (δύο 27χρονοι και 22χρονος) κατηγορούμενοι για βία κατά υπαλλήλων, εξύβριση και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης καθώς και για άρνηση να τους πάρουν αποτυπώματα.



Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι τρεις συλληφθέντες συμμετέχοντας σε ομάδα 100 ατόμων, με ορισμένους να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν σε βάρος διμοιρίας που εκτελούσε υπηρεσία στην πλατεία Εξαρχείων, εκτοξεύοντας εναντίον τους γυάλινα μπουκάλια.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τους απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις.

Οι κατηγορούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψη τους, με τον ένα εκ των δύο 27χρονων, να επιτίθεται ξανά πετώντας γυάλινα μπουκάλια στους αστυνομικούς, μέχρι που τον ακινητοποίησαν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.