Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου: Άνετη πρόκριση Τεντόγλου στον τελικό... Μπήκε και η Στεφανίδη

   Ο Μίλτος Τεντόγλου, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του μήκους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...

  



Ο Μίλτος Τεντόγλου, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του μήκους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.



Ο Μίλτος Τεντόγλου μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, παρόλα αυτά δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και προκρίθηκε με άνεση στο τελικό του μήκους ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (16/8)

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έκανε το καλύτερο άλμα στην τρίτη του προσπάθεια όπου προσγειώθηκε στα 7.94 μέτρα, έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίδοση του τελικού πίσω από τον Τομπίας Μοντλέρ που πέρασε το όριο των 8,05 μέτρων.

Μπήκε και η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη, προχώρησε σε δηλώσεις μετά την πρόκριση της στο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του επί κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, αν και αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, στη συνέχεια βρήκε τον καλό της εαυτό, πέρασε στον τελικό του άλματος επί κοντώ και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει άλλο ένα μετάλλιο στον τελικό της Τετάρτης (17/8).

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σε δηλώσεις που έκανε στη κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι στον τελικό θα παρουσιαστεί με αέρα πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο την απόδοση της στον ημιτελικό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ”κοιμόμουν όρθια΄΄.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.