Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέρσι τέτοια μέρα... Ενώ καίγονται Αττική, Εύβοια και Ηλεία το ρωσικό Beriev που πληρώνουμε ΧΡΥΣΟ είναι ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ στην Ελευσίνα!

Γιατί ήταν και παραμένει ένα πυροσβεστικό που δεν κάνει ούτε για τις θερμοκρασίες μας ούτες για τα εδάφη μας, παρά για τις ατέλειωτες σαβάνε...


Γιατί ήταν και παραμένει ένα πυροσβεστικό που δεν κάνει ούτε για τις θερμοκρασίες μας ούτες για τα εδάφη μας, παρά για τις ατέλειωτες σαβάνες και τα δάση της Σιβηρίας. 

Έλεγε το ρεπορτάζ στις 5/8/21:
Από θαύμα αποφεύχθηκε μία ασύλληπτη τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες , το ρωσικό «θηρίο» Beriev που επιχειρεί για την κατάσβεση της φωτιάς, «έχασε» τον έναν κινητήρα ενώ βρισκόταν εν πτήσει.

Λόγω μηχανικής βλάβης σταμάτησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα το θηριώδες αεροσκάφος να πετάξει μέχρι την προσγείωση με τον έναν κινητήρα. Το συμβάν έγινε την ώρα που το πυροσβεστικό αεροσκάφος επιχειρούσε συνδράμοντας της επίγειες δυνάμεις για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στην Εύβοια.

Οι χειριστές με υπερπροσπάθεια κατάφεραν εντέλει να το προσγειώσουν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται καθηλωμένο.


Αυτό λοιπόν το αεροπλάνο που παραπάνω από τις μισές μέρες που βρισκόταν εδώ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ το πληρώσαμε σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ (3,8 λένε οι πληροφορίες) για ένα διάστημα 4 μηνών. Δηλαδή σχεδόν 1 εκατομμύριο το μήνα και φυσικά δεν ήταν Ρωσική βοήθεια, όπως λένε οι υπάλληλοι της Ρωσικής Πρεσβείας, οι Έλληνες μισθοδοτούμενοι τους και μερικοί άσχετοι που πιστεύουν ότι τους πει ο κάθε ξένος πρακτοράκος...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.