Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκπρόσωπος Κούρδων ανακοίνωσε ονόματα 9 νεκρών τούρκων στρατιωτών που ΔΕΝ έχει ανακοινώσει ο τουρκικός στρατός…!

    Εκπρόσωπος των Κούρδων ανταρτών μιλά στο κουρδικό κανάλι STERK TV και λέει πολλά και αποκαλυπτικά. Για το πως ο τουρκικός στρατός κρύβε...

   



Εκπρόσωπος των Κούρδων ανταρτών μιλά στο κουρδικό κανάλι STERK TV και λέει πολλά και αποκαλυπτικά. Για το πως ο τουρκικός στρατός κρύβει τις απώλειες του ακόμη και για ¨αγνοούμενους¨ που ξέρει ότι πλέον έχουν σκοτωθεί. Και μάλιστα δίνει και ονόματα Τούρκων στρατιωτών που είναι νεκροί, ΔΕΝ έχουν δηλωθεί επίσημα και φυσικά δεν έχουν δοθεί οι σοροί τους στις οικογένειες τους, επειδή απλά ο τουρκικός στρατός δεν τολμά σε κάποιες περιοχές ούτε τις σορούς των σκοτωμένων να πάρει….

Ο Σερντάρ Γεκτάς – εκπρόσωπος των ανταρτών είπε μεταξύ άλλων και τα εξής :

¨Οδήγησαν εδώ τα παιδιά της Τουρκίας και τα έβαλαν να σκοτώνουν. Οι σοροί αρκετών εξ αυτών είναι εδώ αφημένες και χωρίς στήριξη. Για παράδειγμα έγιναν πολλές δράσεις σαμποτάζ με βαριά όπλα. Βλέπετε ότι δεν συζητιέται καθόλου τίποτα σχετικά με τις σορούς των στρατιωτών. 

Αρκετές οικογένειες στρατιωτών δέχτηκαν πίεση από το κράτος και καθώς κινδυνεύει η ασφάλειά τους δεν θέλω να δώσω τα ονόματά τους. Από αυτές τις οικογένειες αρκετές μέσω ενδιάμεσου επικοινώνησαν και προσέφυγαν σε εμάς. Αυτές οι οικογένειες επικοινώνησαν και μας είπαν ¨Μήπως τα παιδιά μας είναι ανάμεσα σε εκείνους ; Μπορείτε να μας δώσετε πληροφορίες για τη μοίρα τους ; Πού βρίσκονται ; “.

Δεν είναι δηλαδή μόνο οι οικογένειες των δικών μας μαρτύρων που επικοινωνούν μαζί μας αλλά και οικογένειες των στρατιωτών. Εκεί δεν μπορούν να σηκώσουν τη φωνή τους γιατί υπάρχουν απειλές σε βάρος τους. Ορίστε, είδατε ένα παράδειγμα. Η οικογένεια του στρατιώτη Νουρετίν Τοκγιουρέκ είχε αντιρρήσεις και ο αδερφός του αντιστάθηκε. Αλλά τους πίεσαν και σταμάτησαν να μιλάνε.
…..
Οικογένειες στρατιωτών μας λένε πως “Μας απειλούν πως θα μας κόψουν το μισθό, πώς θα μας απολύσουν από το δημόσιο και πώς θα πεινάσουμε, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Αν όμως εσείς μας δώσετε τις σορούς των παιδιών μας εμείς επιθυμούμε να τις παραλάβουμε”

Μέσω της εκπομπής σας θα ήθελα για μία ακόμη φορά να επαναλάβουμε τα ονόματα :

Νουρί Μελίχ Οζτούρκ, Νατζί Καϊγκισίζ, Γιουνούς Εγιλίκ, Αλί Τασκίν, Μεβλούτ Τσετίν, Αχμέτ Ακπινάρ, Ογούζ Ντογρου, Νουρετίν Τοκγιουρέκ, Χαιντάρ Τσελίκ…..

Τι λένε λοιπόν για όλους αυτούς ; Ανακοίνωσαν τα στοιχεία ταυτότητας τους ; Μίλησαν καθόλου για αυτούς ;¨ https://tourkikanea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.