Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορινθία: Στον Εισαγγελέα ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε – Ο λόγος που δεν βούτηξε για να την σώσει

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Αυγούστου, στην παραλία Καλ...





Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Αυγούστου, στην παραλία Καλαμακίου στα Ίσθμια Κορινθίας.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο πατέρας πήγε για μπάνιο με την κόρη του. Το κοριτσάκι σύμφωνα με την ΕΡΤ γλίστρησε από το σωσίβιο με τον πατέρα της να ζητά βοήθεια. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί δεν βούτηξε για να πιάσει το παιδί, εκείνος απάντησε πως έχει πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα άσθμα.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.