Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πνιγμός 6χρονης: «Γιατί το έκανε στο παιδάκι μου και όχι σε εμένα» – Τι υποστηρίζει η γυναίκα που ήταν δίπλα στη μητέρα

Η γυναίκα που ήταν δίπλα στη μητέρα της 6χρονης που πνίγηκε στη Κόρινθο, όταν η δεύτερη έφτασε στο νοσοκομείο και έμαθε τα τραγικά νέα, μίλ...





Η γυναίκα που ήταν δίπλα στη μητέρα της 6χρονης που πνίγηκε στη Κόρινθο, όταν η δεύτερη έφτασε στο νοσοκομείο και έμαθε τα τραγικά νέα, μίλησε για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά της.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε ότι «φτάσαμε εμείς εκεί βλέπουμε το ασθενοφόρο και είναι ένα κοριτσάκι τελειωμένο γιατί κρέμονταν τα χεράκια του με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα. Ένα ξανθό αγγελούδι».

Παράλληλα, πρόσθεσε για την μητέρα του παιδιού πως «δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει, τίποτα» και τόνισε ότι «το μόνο που έλεγε ήταν: “Το παιδάκι μου, γιατί το έκανε στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε εμένα».

Το γεύμα 5-6 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, ο πατέρας της 6χρονης μαζί με την κόρη του, έφαγαν σε ένα μαγαζί που βρίσκεται 5 με 6 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Μάλιστα, ο ψαροντουφεκάς που εντόπισε το παιδί νεκρό μίλησε στο Live News και ανέφερε πως του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο πατέρας της μικρής διέσχισε πολλές παραλίες με κόσμο, μέχρι να φτάσει στο μοιραίο μέρος, το οποίο ήταν ερημικό.

«Έτρωγε σε ένα μαγαζί που είναι 5-6 χιλιόμετρα από εδώ. Ερχόμενος εδώ πέρασε πολυσύχναστες παραλίες με κόσμο. Δεν ξέρω γιατί πήγε σε μια τόσο ερημική παραλία», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.