Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι Ρομά οι οποίοι έκλεβαν χρήματα και κινητά από άλλους ανηλίκους

Πέντε ανήλικοι Ρομά συνελήφθησαν στο Αγρίνιο το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου καθώς τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για σ...





Πέντε ανήλικοι Ρομά συνελήφθησαν στο Αγρίνιο το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου καθώς τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για σειρά επιθέσεων σε παιδιά στην πόλη με σκοπό την κλοπή χρημάτων και αντικειμένων το τελευταίο τετράμηνο.



Μάλιστα στην τελευταία τους επίθεση που σημειώθηκε στο Αγρίνιο τον τρέχοντα μήνα Αύγουστο, καταγγέλθηκε και απειλή με μαχαίρι.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, οι πέντε ανήλικοι Ρομά από 14 έως 17 ετών, επιτίθονταν σε παιδιά κοντά στην ηλικία τους στην πόλη του Αγρινίου και αφαιρούσαν από αυτά όσα χρήματα είχαν στην κατοχή τους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έκλεβαν ακόμη και τα κινητά τους τηλέφωνα ή άλλα αντικείμενα που θεωρούσαν ότι είχαν κάποια αξία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου διενεργούσαν εδώ και αρκετούς μήνες την έρευνα για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των δραστών και το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου προχώρησαν στις συλλήψεις των ανήλικων φερόμενων δραστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από τους πέντε νεαρούς που συνελήφθησαν, αναζητούνται και άλλα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα στο Αγρίνιο, ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους αφορά τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απειλή, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.