Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γερμανία: Ισόβια στον οδηγό που έριξε τζιπ πάνω σε πλήθος στο Τρίερ – Δύο Έλληνες ανάμεσα στους 5 νεκρούς

  Στη Γερμανία σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο οδηγός, που έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος σε πεζόδρομο της πόλης Τρίερ το 2020....

 



Στη Γερμανία σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο οδηγός, που έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος σε πεζόδρομο της πόλης Τρίερ το 2020. Στο περιστατικό βρήκαν τραγικό θάνατο πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας πατέρας με το μωρό του.

Στην τραγωδία του Τρίερ που συγκλόνισε τη Γερμανία αλλά και την Ελλάδα, την 1η Δεκεμβρίου του 2020, πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος 9 εβδομάδων, έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 15 τραυματίστηκαν.

Ένας από τους νεκρούς ήταν ο 45χρονος Γιώργος Κομπιλίρης που χάθηκε τόσο άδικα μαζί με την 9 εβδομάδων κορούλα του Βιργινία

Την Τρίτη (16.08.2022), γερμανικό δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τον υπαίτιο οδηγό. Η ετυμηγορία προβλέπει, επίσης, την ψυχιατρική παρακολούθηση και θεραπεία του 52χρονου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο Μπερντ Β. φέρεται να έριξε εσκεμμένα το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν είχε σταθερή διεύθυνση κατοικίας και πριν από την τραγωδία είχε περάσει αρκετές νύχτες μέσα στο τζιπ του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Ανακουφισμένος από την ετυμηγορία του δικαστηρίου δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Χιλσέμερ, ο οποίος έχασε την αδερφή του σε εκείνη την επίθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.