Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στην Ομόνοια: Σύριος προσπάθησε να βιάσει γυναίκα και να την πετάξει από μπαλκόνι 4ου ορόφου ξενοδοχείου!

Σκηνές από αστυνομικό θρίλερ διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Ομόνοια όταν ένας 51χρονος άνδρας με καταγωγή από τη Συρία προσπά...





Σκηνές από αστυνομικό θρίλερ διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Ομόνοια όταν ένας 51χρονος άνδρας με καταγωγή από τη Συρία προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα και στη συνέχεια να την πετάξει από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου.

Μάλιστα τις σοκαριστικές σκηνές έβλεπαν δεκάδες άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή.

Τη ζωή της γυναίκας έσωσαν την τελευταία στιγμή άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περνούσαν από το σημείο όταν διαπίστωσαν πως πλήθος κόσμου παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα κοιτώντας προς τα πάνω, μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και να φωνάζει «θα με πετάξει κάτω».

Η γυναίκα εκλιπαρούσε για βοήθεια. Ο αστυνομικός ανέβηκε τρέχοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και με τη βοήθεια υπαλλήλου κατάφερε να μπει μέσα.

Στο δωμάτιο ο αστυνομικός αντίκρυσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον άνδρα με κατεβασμένο παντελόνι, να κρατάει από τα γόνατα την γυναίκα που ήταν γυμνή από την μέση και κάτω.

Ο αστυνομικός έτρεξε προς το μέρος της και την τράβηξε στο εσωτερικό του δωματίου, ενώ μαζί με έναν συνάδελφό του της ΔΙ.ΑΣ. κατάφερε να ακινητοποιήσει τον άνδρα ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Τελικά ο 51χρονος Σύρος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού και βία κατά υπαλλήλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.