Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ» λέει ο 34χρονος που εισέβαλε στο Εφετείο μέσα από το ψυχιατρείο - Το «κρυφό χαρτί» των Αρχών

«Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ», δηλώνει μέσα από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο προφυλακιστέος 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι π...



«Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ», δηλώνει μέσα από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο προφυλακιστέος 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητό του, ζητώντας να τον συλλάβουν, το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Ο 34χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για την εισβολή στο Εφετείο και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μέχρι τη δίκη του, αφού ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτημα να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, επειδή φώναζε ότι θέλει να πάει φυλακή, γιατί «έχει κάνει πολλά».

«Έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή. Είμαι χρόνιος χρήσης ναρκωτικών ουσιών και αυτό που ζητάω είναι η βοήθεια», δηλώνει ο 34χρονος μέσα από το ψυχιατρείο. «Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ και να σώσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου», προσθέτει, μιλώντας στην εφημερίδα «Real».

«Είμαι πατέρας δύο μικρών παιδιών και το σκέφτομαι συνέχεια. Τα χρήματα δεν προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών, θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου…», τονίζει ο πρώην παίκτης ριάλιτι στην εφημερίδα, έχοντας προκαλέσει πολλές έρευνες για τα χρήματα και τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του.

Εκεί, άλλωστε, έχουν στραφεί και οι έρευνες των Αρχών από την πρώτη στιγμή, αφού ψάχνουν τη διαδρομή των χρημάτων και των ναρκωτικών, επειδή ο 34χρονος ήταν γνωστός στη δίωξη ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ, 336 δολάρια ΗΠΑ και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.


Το «κρυφό χαρτί» των Αρχών για τις έρευνες

Ο 34χρονος επιμένει ότι το μεγάλο χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του από αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και την εργασία του ως συνοδός ενηλίκων και όχι από διακίνηση ναρκωτικών. Όμως, σύμφωνα με τη «Real», το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι άλλοι έμποροι ναρκωτικών του εμπιστεύονταν τα χρήματα.

Ωστόσο, έχουν στα χέρια τους ένα «κρυφό χαρτί». Αυτό είναι τα 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που εισέβαλε ο πρώην παίκτης ριάλιτι στο Εφετείο. Σε αυτά βρίσκονται συνομιλίες, τηλεφωνικοί κατάλογοι με δεκάδες πρόσωπα και επίμαχα μηνύματα, στοιχεία δηλαδή που οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα είναι αρκετά για να ξετυλίξουν το «κουβάρι» της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης.


«Σε μεγάλο βαθμό η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά»

«Είναι σε άθλια κατάσταση και η εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό», είπε, μιλώντας στο newsit.gr, ο ο δικηγόρος του 34χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Ήταν μόνος του και πήγε να παραδοθεί αυτοβούλως, χωρίς κανένας από την οικογένειά του να είναι ενήμερος. Παρέδωσε αρκετή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, κοκαΐνη, μεταμφεταμίνη, χασίς, ενώ είχε κάνει και σε μεγάλο ποσοστό και χρήση», πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου διευκρινίζει εξ’ αρχής ότι «αυτά τα χρήματα δεν σχετίζονται με πράξεις διακίνησης ναρκωτικών. Δικαιολογούνται οικογενειακά, ήταν διάφορα χρήματα από το σύνολο της οικογένειας τα οποία θα δικαιολογηθούν».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.