Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ορχομενός: Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι – Κουκουλοφόροι τους χτύπησαν και τους άρπαξαν 30.000 ευρώ

Εφιαλτική νύχτα έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον Ορχομενό Βοιωτίας. Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους χτύπησαν και τους άρπαξαν...



Εφιαλτική νύχτα έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον Ορχομενό Βοιωτίας. Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους χτύπησαν και τους άρπαξαν το ποσό των 30.000 ευρώ.



Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι τρεις δράστες έβαλαν κουκούλες στους δύο ηλικιωμένους, τους χτύπησαν με μανία στο πρόσωπο και στα πλευρά μέχρι να αποκαλύψουν πού είχαν κρύψει τα χρήματά τους. Οι δράστες πήραν τα χρήματα που βρήκαν στο σπίτι και έφυγαν από την κεντρική είσοδο. Οι τρεις ληστές φέρεται να άρπαξαν το ποσό των 30.000 ευρώ, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

«Οι δύο φορούσαν μάσκες. Ο ένας, ο ψηλός δεν φορούσε. Πήγαν από το πίσω μέρος (του σπιτιού), άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Τους χτύπησαν, τους απείλησαν με κατσαβίδι. Τον παππού τον χτύπησαν στα πλευρά. Δεν ξέρω αν υπήρχε και άλλος δράστης στο αυτοκίνητο. Ίσα που πρόλαβα και είδα τα πίσω φώτα» ανέφερε γείτονας του ζευγαριού.

«Ο άνδρας ήταν πάρα πολύ χτυπημένος. Τον είχαν τρυπήσει στο αφτί και στο πρόσωπο με το κατσαβίδι. Πήγαν να κόψουν και το δάχτυλο της γυναίκας για να της πάρουν τη βέρα» δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 γειτόνισσα του ζευγαριού.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.