Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανείπωτη θλίψη και οργή στην κηδεία της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

  Με ανείπωτη θλίψη, αλλά κι οργή για τον δολοφόνο που παραμένει ασύλληπτος, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο το μεσημέρι της Π...

 



Με ανείπωτη θλίψη, αλλά κι οργή για τον δολοφόνο που παραμένει ασύλληπτος, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο το μεσημέρι της Πέμπτης στην 17χρονη Νικολέτα που βρήκε μαρτυρικό θάνατo μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Με δάκρυα στα μάτια οι γονείς, τα αδέρφια της, αλλά και φίλοι αποχαιρέτησαν τον άγγελό τους στο Μακροχώρι Βέροιας.

Στο χωριό της 17χρονης επικρατεί πένθος και οργή για τον δράστη που παραμένει ασύλληπτος. Όλοι ζητούν δικαίωση για τη μνήμη του κοριτσιού και περιμένουν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο άνθρωπος που της στέρησε την ζωή με τόσο βάναυσο τρόπο.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της, ο οποίος παραμένει άφαντος από την Δευτέρα.

Ο 20χρονος φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε τις πέντε ώρες που μεσολάβησαν μέχρι να γίνει γνωστή η δολοφονία της 17χρονης και να ενημερωθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Αιματηρό περιστατικό

Οι αρχές έχουν σφραγίσει αεροδρόμια, λιμάνια και τελωνεία, ενώ έχουν δώσει την φωτογραφία του σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς.

Σύμφωνα με το Mega, ο νεαρός Πακιστανός την περασμένη Πρωτοχρονιά είχε βγει με την 17χρονη σε μαγαζί στο Περιστέρι, όπου σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό. Η άτυχη Νικολέτα τότε τον είχε υπερασπιστεί και είχε καταθέσει υπέρ του.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είχε προβλήματα και μάλιστα η 17χρονη του είχε ζητήσει να χωρίσουν κάτι που τον είχε εξοργίσει. Μάλιστα τα εγκληματολογικά εργαστήρια φέρεται να έχουν εντοπίσει στο κινητό της κοπέλας δεκάδες απειλητικά μηνύματα από τον σύντροφό της, ο οποίος παραμένει άφαντος και αναζητείται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.