Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιστέρι: Απειλητικά μηνύματα είχε στείλει ο Πακιστανός δολοφόνος στην 17χρονη – Τα στοιχεία από το κινητό και οι μαρτυρίες

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα φέρεται να είχε δεχτεί στο κινητό τηλέφωνό της η 17χρονη Νικολέτα από τον 22χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο γ...





Δεκάδες απειλητικά μηνύματα φέρεται να είχε δεχτεί στο κινητό τηλέφωνό της η 17χρονη Νικολέτα από τον 22χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και άρχισαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της.

Τότε ο 22χρονος φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά. Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν ότι υπήρχαν εντάσεις και διαφωνίες τις τελευταίες ημέρες ανάμεσά τους.

Καταθέτουν επίσης ότι η ζήλια του φερόμενου ως δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους καβγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.