Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στη Σκύδρα για τον 15χρονο που πέθανε στη Χαλκιδική - Ήταν μοναχοπαίδι

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του παιδιού», είπε η δήμαρχος Σκύδρας Ανείπωτη τραγωδία σε παραλία στη Χαλκιδική, εκτυλίχθηκε...



«Είμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του παιδιού», είπε η δήμαρχος Σκύδρας

Ανείπωτη τραγωδία σε παραλία στη Χαλκιδική, εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, μπροστά στα μάτια λουόμενων όταν ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του.

Η Κατερίνα Ιγνατιάδου, δήμαρχος Σκύδρας, από όπου καταγόταν ο 15χρονος, μίλησε στο Newsbomb.gr λέγοντας πως «είμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του παιδιού. Ήταν μοναχοπαίδι, από μία εξαιρετική, ήσυχη και καλή οικογένεια, από μια κοινότητα του δήμου μας. Ο θάνατός του μας πονάει όλους. Πρόκειται για μία τραγωδία και είναι πραγματικά πολύ λυπηρό».

Και συμπλήρωσε πως ο 15χρονος «είχε πάει εκδρομή με τους φίλους του στην Χαλκιδική. Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για όλους μας και ιδιαίτερα για τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Ο θάνατος του παιδιού μας γέμισε θλίψη και πόνο».

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 15χρονος από το Λιποχώρι Σκύδρας, μαζί με τους φίλους του, πραγματοποιήσουν μία μονοήμερη εκδρομή με τουριστικό λεωφορείο σε περιοχή της Χαλκιδικής, για να κολυμπήσουν.

Κατά τις 12 το μεσημέρι οι φίλοι του άτυχου παιδιού αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όσο εκείνος βρίσκονταν μέσα στο νερό, καθώς του μιλούσαν και δεν ανταποκρίνονταν. Στην αρχή πίστεψαν πως ο 15χρονος τους έκανε πλάκα, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι κάτι άσχημο συμβαίνει με τον φίλο τους που βρίσκονταν στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Όταν έβγαλαν το άτυχο παιδί στη στεριά ήταν ήδη νεκρό και παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από τους λουόμενους και τους ανθρώπους της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ, δυστυχώς δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια της τραγωδίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.