Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εθνικός Συναγερμός...!!! Τρείς Πολεμικές ΝΑΤVEX των τούρκων Νότια της Κρήτης προπομπός του τουρκικού Γεωτρύπανου! Με τα ονόματα Οθωμανών Ναυάρχων!

Αυτό ακριβώς το σημείο το λέμε ξεκάθαρα σήμερα στον "Στόχο" που κυκλοφορεί... Το προβλέψαμε ως το υψηλότερο σημείο προκλήσης και ν...



Αυτό ακριβώς το σημείο το λέμε ξεκάθαρα σήμερα στον "Στόχο" που κυκλοφορεί... Το προβλέψαμε ως το υψηλότερο σημείο προκλήσης και να που...

Τρεις NAVTEX εξέδωσε σήμερα το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό στην...Κεντρική Μεσόγειο, δηλαδή νοτίως της Κρήτης, εντός περιοχής του παράνομου Τουρκολιβυκού μνημονίου

Όπως όλα δείχνουν παίζουν με τις ημερομηνίες οι Τούρκοι, και θα επιχειρήσουν γεώτρηση και πολεμική ένταση με την Ελλάδα νοτίως της Κρήτης, πιθανόν είτε την 20η Ιουλίου ( ημέρα εισβολής στην Κύπρο) , είτε κοντά στον Δεκαπενταύγουστο.

Τρεις NAVTEX εξέδωσε σήμερα το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό στην …...Κεντρική Μεσόγειο, δηλαδή νοτίως της Κρήτης, εντός περιοχής του παράνομου Τουρκολιβυκού μνημονίου.

Στις 3 περιοχές δόθηκαν επίτηδες τα ονόματα των Τριών Τούρκων Οθωμανών, Çaka Bey, Turgut Reis και Barbaros Hayrettin Pasha.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Τουρκία θα στείλει την επόμενη περίοδο στην περιοχή, ( για την οποία εκδόθηκε NAVTEX), το 4ο γεωτρύπανο συνοδεία πολεμικών σκαφών, με στόχο να προκαλέσει την Αθήνα, ερχόμενη ακόμα και ευθεία αντιπαράθεση...αν αυτό απαιτηθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι γεωλογικές έρευνες και γεωτρήσεις, έχουν υλοποιηθεί από τουρκικής πλευράς σε 7 περιοχές στο πλαίσιο του τουρκο-λιβυκού μνημονίου, για τις οποίες έχει ζητηθεί άδεια από την Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου.

Το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο θα διεξάγει έρευνες νοτίως της Κρήτης, καθώς θεωρείται ως «η περιοχή με τα περισσότερα αποθέματα φυσικού αερίου της ανατολικής Μεσογείου».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.