Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ... Αυτός είναι ο Ισραηλινός Πύραυλος Spike NLOS που μπαίνει στο οπλοστάσιο των Ενόπλων Δυνάμεων!

Η ισραηλινή εταιρεία αμυντικών εξοπλισμών Rafael Advanced Defense Systems Ltd. κατασκευάζει τους νέους πυραύλους 6ης γενιάς Spike NLOS ...




Η ισραηλινή εταιρεία αμυντικών εξοπλισμών Rafael Advanced Defense Systems Ltd. κατασκευάζει τους νέους πυραύλους 6ης γενιάς Spike NLOS

Παρέχει ακριβή ακρίβεια σε εκτεταμένες εμβέλειες, συμπεριλαμβανομένων των στόχων που δεν βρίσκονται σε άμεση επαφή και μπορεί να εκτοξευθεί από αέρος, χερσαία ή ναυτική πλατφόρμα.

 Λειτουργεί τόσο σε επιθετικό όσο και σε αμυντικό σενάριο, παρέχει τακτική πληροφόρηση και εκτιμήσεις ζημιών σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς του να προσαρμόζεται σε στόχους και να ματαιώνει αποστολές στη μέση της πτήσης.

Σύμφωνα με τον Rafael, η έκτη γενιά του Spike NLOS έχει πολλές νέες βελτιωμένες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας που επιτρέπει στα στρατεύματα να κλείνουν τον αισθητήρα του σκοπευτή πιο γρήγορα και να εξουδετερώνουν πιο αποτελεσματικά τις επιθέσεις από απόσταση.

Το Spike NLOS 6ης γενιάς έχει πλέον εκτεταμένη εμβέλεια έως και 50 χιλιόμετρα όταν εκτοξεύεται από ελικόπτερο και έως και 32 χιλιόμετρα όταν εκτοξεύεται από χερσαίες ή ναυτικές πλατφόρμες.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.