Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί μιλάνε για ελληνικό pushback... Τουρκοι άνοιξαν πυρ σε όχημα που μετέφερε μετανάστες σκοτώνοντας ένα 4χρονο παιδί…

Τουρκικά στρατεύματα ανοίγουν πυρ εναντίον οχήματος που μετέφερε μετανάστες, σκοτώνοντας ένα τετράχρονο παιδί Ένα τετράχρονο παιδί σκο...




Τουρκικά στρατεύματα ανοίγουν πυρ εναντίον οχήματος που μετέφερε μετανάστες, σκοτώνοντας ένα τετράχρονο παιδί

Ένα τετράχρονο παιδί σκοτώθηκε καθώς στρατεύματα στόχευσαν όχημα που μετέφερε Αφγανούς μετανάστες σε ανατολική περιοχή της Τουρκίας. Ένα τετράχρονο παιδί σκοτώθηκε και 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην ανατολική περιοχή Σαράι του νομού Βαν της Τουρκίας την Κυριακή, καθώς στρατιώτες και πολιτοφύλακες άνοιξαν πυρ εναντίον οχήματος που μετέφερε Αφγανούς μετανάστες.

Το όχημα έγινε στόχος αφού ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στην προειδοποίηση να σταματήσει, σύμφωνα με μάρτυρες. Ενώ πάνω από 20 μετανάστες κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για περίθαλψη.

Το γραφείο του νομάρχη στην πόλη Βαν ισχυρίστηκε αργότερα στο Twitter ότι στόχος ήταν μόνο τα λάστιχα του οχήματος και ότι ο τετράχρονος σκοτώθηκε από εξοστρακισμό: ¨Ο στόχος ήταν τα λάστιχα του οχήματος για να το σταματήσουν καθώς ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε με την προειδοποίηση να σταματήσει και τον οδήγησε προς το προσωπικό της χωροφυλακής. Τα λάστιχα έσκασαν και το όχημα σταμάτησε. Δυστυχώς, ένας από τους μετανάστες έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από μια από τις σφαίρες. Άλλοι 12 μετανάστες τραυματίστηκαν ελαφρά¨.

Σχ. : Και οι 12 τραυματίες κι αυτοί από εξοστρακισμούς ήταν ;….https://tourkikanea.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.