Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έχει σχηματιστεί ένα μέτωπο κατά της τουρκίας... Ο Πόλεμος στο Αιγαίο θα ξεκινήσει σύντομα»...!!! Προετοιμάζει τους τούρκους ο Nαύαρχος Cihat Yaycı...

Ο Ερντογάν προσπαθεί προκαλώντας την Ελλάδα συνεχώς, να την ωθήσει να κάνει αυτή την πρώτη κίνηση στο πεδίο, έτσι ώστε ως "αμυνόμενη ...




Ο Ερντογάν προσπαθεί προκαλώντας την Ελλάδα συνεχώς, να την ωθήσει να κάνει αυτή την πρώτη κίνηση στο πεδίο, έτσι ώστε ως "αμυνόμενη "υποτίθεται η Τουρκία , να αναγκαστεί να απαντήσει

"Πολεμικό ημερολόγιο που θα κλονίσει την ατζέντα από τον Cihat Yaycı: Θα επιτεθούν σε ένα χρόνο", είναι ο πομπώδης τίτλος άρθρου τουρκικού ΜΜΕ του οποίου τα κυριότερα σημεία είναι τα ακόλουθα:

"Δηλώνοντας ότι έχει σχηματιστεί ένα σοβαρό μέτωπο κατά της Τουρκίας και ότι αυτό το μέτωπο θα αναλάβει σύντομα δράση με τα όπλα του, ο απόστρατος Nαύαρχος Cihat Yaycı έκανε πολύ σημαντικές προειδοποιήσεις στο chat room στο οποίο συμμετείχε στο Twitter.

Ο πρώην Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, Cihat Yaycı, έκανε δηλώσεις που κλόνισαν την ατζέντα.

Απαντώντας στις περίεργες ερωτήσεις συμμετέχοντας στο chat room που άνοιξε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter το προηγούμενο βράδυ, ο Yaycı επεσήμανε ότι οι δυτικές χώρες προετοιμάζονται σοβαρά για την εισβολή στην Τουρκία και εξέφρασε την άποψη ότι ο πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει σύντομα.


Όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει για την προειδοποίηση «Μείνετε μακριά από τις ακτές του Αιγαίου της Τουρκίας μεταξύ 15 και 30 Ιουλίου», η οποία φέρεται να μεταβιβάστηκε στους πολίτες της Ρωσίας, ο Yaycı απάντησε ως εξής:

«Μπορεί να γίνει κάτι σύντομα, δηλαδή μέσα σε ένα χρόνο... Αυτοί που διοικούν το κράτος μας δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάζουν. Να "ακολουθούν" πολύ καλά το εξωτερικό. Βλέπω ότι δεν τους έχουν μεταβιβαστεί όλα. Υπάρχει ένα σοβαρό μέτωπο κατά της Τουρκίας, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό μέτωπο, που μένει να φανεί».

Η FETO είναι ακόμη πολύ δυνατή

"Η FETO είναι ακόμα πολύ ισχυρή. Αυτή η οργάνωση πρέπει να καθαριστεί από κρατικούς θεσμούς. Δεν μπορεί να γίνει μόνο με έρευνες μισθοδοσίας. Είναι απαραίτητο να εντοπιστούν όλοι όσοι διείσδυσαν με ερωτήσεις εξετάσεων. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στον Τουρκικό Ποινικό Κώδικα για αυτόν τον οργανισμό. Αυτή η οργάνωση είναι μια ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση, μια οργάνωση κατασκοπείας FETO.

«Δεν μπορείτε να πολεμήσετε αυτήν την οργάνωση με τους ίδιους νόμους με το PKK, το DHKP/C και το ISIS. Μιλάμε για μια οργάνωση που προσπαθεί να καταλάβει τη χώρα και το κράτος»

Ο τούρκος Ναύαρχος με όλα αυτά προετοιμάζει τους τούρκους για αυτά που έρχονται. Εδώ οι "καθησυχαστές" οι "δενθαγινειτιποτακηδες" που κάποιοι το παίζουν και πατριωτάρες και μετατρέπονται σε συνεργάτες τους τούρκους θα βγάλουν το σκασμό;




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.