Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχουν λαλήσει τα Τουρκικά ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ πετούν στην Ελλάδα με τα F35, τα οποία δεν μας έδωσαν!

  «Τούρκοι» στην Άγκυρα για την «οργή του Ποσειδώνα» - Τους ενόχλησε ακόμα και το όνομα Την ενόχληση της Άγκυρας αποτυπώνουν τα ρεπορτάζ τω...

 



«Τούρκοι» στην Άγκυρα για την «οργή του Ποσειδώνα» - Τους ενόχλησε ακόμα και το όνομα

Την ενόχληση της Άγκυρας αποτυπώνουν τα ρεπορτάζ των τουρκικών ΜΜΕ για τη μεγάλη, κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας και ΗΠΑ «POSEIDON’S RAGE 22», στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης. Στην άσκηση, συμμετέχουν 10 μαχητικά F-35 και 14 μαχητικά F-15, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ και τον Μανώλη Κωστίδη.

Τα τουρκικά ΜΜΕ, εκφράζουν δυσαρέσκεια που σε μια περίοδο τεταμένων ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι Αμερικάνοι προχωρούν σε μια κοινή άσκηση με F-35 τα οποία δεν δίνουν στην Τουρκία, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Μάλιστα στην τηλεόραση του Haber Global σχολίασαν με αρνητικό τρόπο ακόμα και το όνομα της άσκησης «Όργη του Ποσειδώνα», καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό τους, ο Ποσειδώνας ήταν ο κυρίαρχος των θαλασσών.

«Οι ΗΠΑ απογειώνουν την ελληνική αεροπορία με τα F-35 τα οποία δεν μας τα έδωσαν», «πάνε και απογειώνουν τα F-16 και τα F-35 στο Αιγαίο σε μια άσκηση που έχει την ονομασία ‘’η οργή του Ποσειδώνα’’ .Και η ονομασία είναι ιδιαίτερη καθώς ο Ποσειδώνας ήταν ο κυρίαρχος των θαλασσών», σχολιάζει η Σαγνιούρ Τεζέλ παρουσιάστρια του ΗΑΒΕR GLOBAL.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.