Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους έχει θολώσει το μυαλό η ζήλεια... Τούρκοι για τα F35: «Δεν τα παίρνουμε γιατί είναι ελαττωματικά»!

Τα φιλοερντογανικά μέσα ενημέρωσης θέλοντας να καλύψουν το αδιέξοδο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας αναφέρουν ότι, η τουρκική πολεμική α...




Τα φιλοερντογανικά μέσα ενημέρωσης θέλοντας να καλύψουν το αδιέξοδο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας αναφέρουν ότι, η τουρκική πολεμική αεροπορία δεν χρειάζεται τα F35 stealth jets διότι είναι μεν από τα πιο σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη στον κόσμο, αλλά είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο όσον αφορά την ανάπτυξη.

Μάλιστα τονίζουν ότι η Περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace, Η.Π.Α , ετοίμασε μια έκθεση για τις γνωστές ελλείψεις των F-35 την περασμένη εβδομάδα και προειδοποίησε τη γερμανική κυβέρνηση, η οποία έδωσε την παραγγελία για το F-35.

«Λέγεται ότι τα F-35 έχουν επίσης ελλείψεις που είναι άγνωστες και κρυφές από το κοινό και δεν ήταν αναμενόμενο ότι, η οργάνωση Greenpeace θα έφτανε σε αυτές τις μυστικές πληροφορίες», αναφέρουν.

Μέχρι τώρα, η οργάνωση Greenpeace, το Πεντάγωνο και άλλες αρχές των ΗΠΑ έκαναν μια επανεξέταση καταγράφοντας τις ελλείψεις και τις αναφορές σφαλμάτων που δημοσιεύθηκαν από τις υπηρεσίες των ΗΠΑ σχετικά με τα F-35, και ανακοίνωσαν τις τελικές τους αξιολογήσεις την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με αυτό. «Η αγορά του πυρηνικού βομβαρδιστικού F-35 για τις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι ένα πλήρες ζήτημα ασφάλειας και οικονομικού κινδύνου, γιατί τα λεγόμενα «άκρως σύγχρονα» F-35 έχουν σοβαρά προβλήματα», αναφέρουν.

Παρά το γεγονός ότι τα F-35 υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ για περισσότερα από 10 χρόνια, σύμφωνα με τακτικές επίσημες εκθέσεις από διάφορες υπηρεσίες των ΗΠΑ, καθώς και έρευνες από μη κυβερνητικές οργανώσεις, τα πολεμικά αεροσκάφη F-35 υποφέρουν από πολλά προβλήματα και ελλείψεις.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Greenpeace, σχεδόν όλα τα περίπου 750 F-35 που έχουν παραχθεί και παραδοθεί μέχρι σήμερα είναι «τα λεγόμενα μοντέλα πρώτης παραγωγής», που δεν πληρούν ακόμη όλες τις απαιτήσεις ενός πλήρως ανεπτυγμένου αεροσκάφους.

Αναφερόμενη σε μια έκθεση του Γραφείου Κυβερνητικών Αρμοδιοτήτων των ΗΠΑ (GAO), που μπορούμε να ονομάσουμε SAI των ΗΠΑ, η Greenpeace εφιστά την προσοχή στα τεράστια προβλήματα με τους κινητήρες F-35 ιδιαίτερα. Το SAI κατέστησε σαφές στην έκθεσή του ότι «όλο και περισσότερα F-35 πρέπει να παραμείνουν στο έδαφος επειδή οι κινητήρες δεν λειτουργούν».

Βέβαια όλα αυτά οι τούρκοι δεν τα είχαν ανακαλύψει πριν 3-4 χρόνια όταν περίμεναν να προσγειωθούν στα αεροδρόμια τους τα 100 Φ35 που είχαν παραγγείλει και μάλιστα συμμετίχαν στην συμπαραγωγή τους. Τα ανακάλυψαν τώρα που κάθησαν στον "|άξονα"| και παίρνει f35 η Ελλάδα... Περαστικά...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.