Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Τουρκία πρέπει να γίνει μία κανονική χώρα για να μπορέσει να αγοράσει τα F-16: Κάτι, βεβαίως, που αποκλείεται να συμβεί…

  Ασταμάτητες είναι οι ει εξελίξεις που αφορούν το αίτημα της Τουρκίας για την αγορά 40 νέων αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 και τον...

 



Ασταμάτητες είναι οι ει εξελίξεις που αφορούν το αίτημα της Τουρκίας για την αγορά 40 νέων αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 και τον εκσυγχρονισμό 80 άλλων που διαθέτει, και αυτή τη στιγμή βρίσκονται παροπλισμένα.

Ο «τραμπουκισμός» του ισλαμιστή προέδρου Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Σουηδίας και της Φινλανδίας -και του συνόλου των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ- έχει επιβεβαιώσει στους πιο σημαντικούς Αμερικανούς νομοθέτες ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα για συνεννόηση και συνεργασία με τη σημερινή ισλαμική Τουρκία.

Το »μπούλιγκ» στο Ελσίνκι και στη Στοκχόλμη, οι απειλές εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, οι γενοκτονικές επιθέσεις εναντίον των Κούρδων συμμάχων της Αμερικής, οι συνεχείς εισβολές στη Συρία και το Ιράκ, η παράνομη δράση της στη Λιβύη και την Αρμενία και πολλές άλλες ενέργειες της Τουρκίας, έχουν λειτουργήσει ως γεγονότα που έπεισαν βουλευτές και γερουσιαστές ότι η κατοχική δύναμη έχει ήδη εγκαταλείψει τη Δύση.

Τις τελευταίες ημέρες οι πάντες κρεμόντουσαν από τα χείλη του γερουσιαστή και προέδρου της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ. Ειδικά μετά την αποκάλυψη του Politico ότι έχει το δικαίωμα να ασκήσει μονομερώς βέτο στο τουρκικό αίτημα.

Με λίγα λόγια, το γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο: Ο γερουσιαστής Μενέντεζ κρατάει το κλειδί για τα F-16. Και για να επιτρέψει να πουληθούν τα αμερικανικά μαχητικά, η Τουρκία πρέπει να γίνει μία κανονική χώρα. Και όπως είπε ο Αμερικανός νομοθέτης στη Hellas Journal αυτό είναι δύσκολο να συμβεί.

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα μας, με τα σημερινά δεδομένα, δεν έχει καμία τύχη το αίτημα της κατοχικής δύναμης για την αγορά των 40 μαχητικών και τον εκσυγχρονισμό 80 άλλων F-16, που έχει αγοράσει κατά καιρούς η Τουρκία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.