Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKTAKTO! «Φόλα» και Μπλόκο στην τουρκία για τα F-16... Κατατέθηκε στο Κογκρέσο... και Νέα Τροπολογία κατά της πώλησης τους...!!!

Από προχθές σας ενημερώναμε από τον "Στόχο" για την πιθανότητα αυτής της εξέλιξης. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να εξελιχθε...




Από προχθές σας ενημερώναμε από τον "Στόχο" για την πιθανότητα αυτής της εξέλιξης. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να εξελιχθεί τόσο γρήγορα, μα να που δυο μέρες μετά είναι ήδη γεγονός!

Τροπολογία κατά της πώλησης των αμερικανικών F-16 κατατέθηκε στο Κογκρέσο από δέκα βουλευτές με επικεφαλής τον ελληνοαμερικανικό Κρις Πάπας.

Με την τροπολογία αυτή που κατατέθηκε στο Κογκρέσο οι 10 βουλευτές ζητούν να μην προχωρήσει η πώληση των μαχητικών F-16 όσο η Τουρκία συνεχίζει να παραβιάζει το εθνικό εναέριο χώρο άλλων χωρών και να προκαλεί με υπερπτήσεις στο Αιγαίο.

Η τροπολογία εντάσσεται στον αμυντικό προϋπολογισμό άρα δεν αναμένεται να συζητηθεί άμεσα στο Κογκρέσο ωστόσο είναι μια πρώτη κίνηση από το ελληνοαμερικανικό λόμπι που δείχνει ότι τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα για την Τουρκία όσο συνεχίζει την προκλητική στάση απέναντι στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι ακλόνητα κατά της πώλησης τάσσεται η αρμόδια Επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του Κογκράσου στην οποία προΐσταται ο Δημοκρατικός Μπομπ Μενέντεζ, αλλά το αξιοσημείωτο είναι πως έχει την υποστήριξη και των Ρεπουμπλικανών της Επιτροπής.  




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.