Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Drone Dome: Γι αυτό τρελάθηκε η Τουρκία με την εγκατάσταση συστήματος anti UAV στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και όχι μόνο.

Το ισραηλινό σύστημα που σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα φέρεται να τοποθετείται, θα παρέχει προστασία στην Ελλάδα από drone και UAV (σ.σ. ...




Το ισραηλινό σύστημα που σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα φέρεται να τοποθετείται, θα παρέχει προστασία στην Ελλάδα από drone και UAV (σ.σ. εκτός από τα Akinci τα οποία μπορεί να διαθέτουν δορυφορικό σύστημα επικοινωνίας).

Επειδή πολλά έχουν αρχίσει να αναφέρονται αναφορικά με τις δυνατότητες του Drone Dome, με το οποίο θα προσομοιάζει το ελληνικό σύστημα anti UAV, το σύστημα αυτό θα μπορεί να ανιχνεύσει από mini drone έως και μεγαλύτερα drone και να παρεμβαίνει στο σύστημα επικοινωνίας τους με την βάση τους.

Δεν μιλάμε για σύστημα αεράμυνας, αλλά για σύστημα που επεμβαίνει στις συχνότητες των UAV και των drone και οι συχνότητες δεν έχουν… μέγεθος.

Το απόλυτο όμως που προσφέρει το σύστημα αυτό στην Ελλάδα είναι πως θα αφορά και στις επικοινωνίες των ULAQ-Sida τα οποία είναι θαλάσσια drone στα οποία η Τουρκία ξεκίνησε τις δοκιμές.

Το SİDA, το οποίο έχει 400 χιλιόμετρα εύρος πλεύσης, ταχύτητα 65 χιλιομέτρων ανά ώρα, δυνατότητα ορατότητας ημέρας / νύχτας, εθνική κρυπτογραφημένη επικοινωνιακή υποδομή, παράγεται από προηγμένο σύνθετο υλικό.

Το ULAQ μπορεί να εξοπλιστεί με διαφορετικούς τύπους ωφέλιμων φορτίων και να επιχειρήσει ηλεκτρονικό πόλεμο και παρεμβολές ενώ θα διαθέτει πυραυλικά συστήματα για την κάλυψη διαφορετικών επιχειρησιακών αναγκών (πυραυλικό σύστημα L-UMTAS).

Σύμφωνα με τον εκ των εμπνευστών της «Γαλάζιας Πατρίδας», Τούρκο ναύαρχο ε.α. Τσεμ Γκιουρντενιζ, τα ULAQ θα προσφέρουν προστασία στα τουρκικά ερευνητικά κατά την διάρκεια των «κρίσιμων» όπως χαρακτηρίζονται σεισμικών ερευνών τους σε «κρίσιμες γεωπολιτικές περιοχές». ΠΗΓΗ: geostratigika.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.