Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βγήκε αιφνιδιαστικά το «Αμπντουλχαμίτ Χαν»... Ξεκινά για έρευνες το τουρκικό γεωτρύπανο λέει το Κρατικό κανάλι... Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις!

Την είδηση σας την έχουμε μεταφέρει από χθές από τον "Στόχο", όταν και απέπλευσε από το λιμάνι της κατεχόμενης Σελεύκειας... Σήμερ...




Την είδηση σας την έχουμε μεταφέρει από χθές από τον "Στόχο", όταν και απέπλευσε από το λιμάνι της κατεχόμενης Σελεύκειας... Σήμερα και εδώ και λίγη ώρα με πρώτη την ΕΡΤ τα Ελλαδικά ΜΜΕ ανεβάζουν το θέμα!


Το «Αμπντουλχαμίτ Χαν», το τέταρτο γεωτρύπανό της έβγαλε νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν η Τουρκία για έρευνες στο Αιγαίο κάνοντας πράξη την απειλή της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Marine Traffic το τουρκικό ερευνητικό σκάφος βγήκε από το λιμάνι Τασουκου της Τουρκίας και κατευθύνεται νοτιοδυτικά.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ η είδηση για την έξοδο του τουρκικού ερευνητικού σκάφους στο Αιγαίο επιβεβαιώνεται και από το ΓΕΝ. Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού σκάφους.

Να σημειωθεί ότι το «Αμπντουλχαμίτ Χαν» επρόκειτο να ξεκινούσε στις 9 Αυγούστου.

Όπως είχε μεταδώσει το Γαλλικό Πρακτορείο «το τουρκικό γεωτρύπανο Adbulhamid Han θα ξεκινήσει μια αποστολή στη Μεσόγειο στις 9 Αυγούστου αναχωρώντας από το λιμάνι της Μερσίνας» στα νότια της χώρας.

Τελικά η Αγκυρα άλλαξε τα σχέδια της βγάζοντας νωρίτερα το ερευνητικό της σκάφος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.