Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μετά από πολλές ώρες στη θάλασσα... Εντοπίστηκε σώος ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στο Ποσείδι Χαλκιδικής

Ζωντανός εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στο Ποσείδι, στη Χαλκιδική. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε από εμπορικό ...




Ζωντανός εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στο Ποσείδι, στη Χαλκιδική.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε από εμπορικό πλοίο, το πλήρωμα του οποίου περισυνέλλεξε τον μέχρι πρότινος αγνοούμενο.

Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, για να παραλάβει τον άνδρα και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πιθανότατα στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Οι έρευνες συνεχίζονται και για τον δεύτερο αγνοούμενο, με σκάφη του Λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη και το ελικόπτερο να “χτενίζουν” την περιοχή.

Το χρονικό

Το απόγευμα του Σαββάτου, τρία άτομα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της περιοχής. Πρόκειται για τρεις υπηκόους Βόρειας Μακεδονίας ηλικίας 25, 28 και 30 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ενός. Σύμφωνα με πληροφορίες, αψήφησαν τον δυνατό αέρα που έφτανε τα έξι μποφόρ και βούτηξαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα υπόγεια ρεύματα.

Ο Αρχές κατάφεραν να εντοπίζουν τον έναν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα, τον οποίον μετέφεραν στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας», ανέφεραν άνθρωποι που ήταν στην ίδια παραλία.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ένα ελικόπτερο, τρία σκάφη του Λιμενικού Σώματος και δύο σκάφη εθελοντών. Σύμφωνα με την δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, το σημείο όπου βούτηξαν οι άνδρες είναι πολύ επικίνδυνο.

«Ακόμη και οι ντόπιοι αποφεύγουν να κολυμπούν επειδή γνωρίζουν την επικινδυνότητά του, ενώ πολλοί τουρίστες πηγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγο βρέθηκε ακόμη ένας αγνοούμενος και συνεχίζονται οι έρευνες για τον τρίτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.