Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανός πολιτικός στον πρόεδρο της Σερβίας: «Αγόρασε εισιτήριο για την Ρωσία μπορεί να το χρειαστείς»!

    Η Ουκρανία σήμερα μέσω του μέλους του κοινοβουλίου απείλησε ευθέως τόσο τον Σέρβο πρόεδρο όσο και την ίδια την Σερβία για τις δηλώσεις ...

   



Η Ουκρανία σήμερα μέσω του μέλους του κοινοβουλίου απείλησε ευθέως τόσο τον Σέρβο πρόεδρο όσο και την ίδια την Σερβία για τις δηλώσεις του τελευταίο πριν λίγες ημέρες.

Το μέλος της ουκρανικής βουλής Aleksey Goncharenko απευθύνθηκε στον Σέρβο πρόεδρος Aleksandar Vucic σήμερα λέγοντας του σε σκληρή γλώσσα που αφήνει υπονοούμενα για πολλές ερμηνείες: “Αγόρασε ένα εισιτήριο για το Ροστόβ και αχρείαστο να είναι, μπορεί να το χρειαστείς όμως πολύ σύντομα”.

Ο Ουκρανός πολιτικός συμπλήρωσε την επίθεσή του αναφέροντας: “Η Σερβία θεωρεί ότι είναι κάποια μεγάλη χώρα αλλά είναι μόνο 6 εκατομμύρια. Εμείς στο Κίεβο δεν θα ξεχάσουμε τις δηλώσεις του Σέρβου προέδρου”.

Αλλά αυτό που άφησε στο τέλος ήταν μια ξεκάθαρη απειλή πολέμου καθώς απείλησε να ενωθούν οι Ουκρανοί με τους Κροάτες για να δώσουν ένα μάθημα στους Σέρβους συμπληρώνοντας ότι αν η Ουκρανία μπει στην ΕΕ τότε η Σερβία δεν πρόκειται να γίνει μέλος της.

Αυτές οι απειλές έρχονται μετά τις δηλώσεις για συνθήκες κόλασης που προειδοποίησε ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς εάν οι δυτικοί ηγέτες αρνηθούν να αποδεχθούν τους όρους των διαπραγματεύσεων που πρόκειται να θέσει στο άμεσο μέλλον ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μεταδίδει το RIA Novosti.

«Ξέρω τι μας περιμένει. Μόλις ο Βλαντιμίρ Πούτιν τελειώσει στο Σεβέρσκ, το Μπαχμούτ και το Σολεντάρ και μετά στη δεύτερη γραμμή Σλαβιάνσκ, Κραματόρσκ, Αβντιβκά θα κάνει μια πρόταση. Εάν δεν τη δεχτούν, και δεν σκοπεύουν να το κάνουν, θα πάμε στην κόλαση», προειδοποίησε ο Βούτσιτς.

Νωρίτερα, ο Βούτσιτς είπε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος στον οποίο η Δύση πολεμά εναντίον της Ρωσίας με τη βοήθεια Ουκρανών στρατιωτών.

Είπε επίσης οτι θα πρέπει ο κόσμος να σταματήσει να μιλάει για «περιφερειακό ή τοπικό πόλεμο» και σημείωσε ότι «λείπει μια σημαντική σύγκρουση στην Ασία» για να γίνει η εικόνα ολοκληρωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.