Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αν Υπάρχει ακόμη τουρκία... τότε... Ο Ερντογάν θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές ακόμη κι αν χρειαστεί να μη γίνουν...!!

Κι ας λένε ότι θέλουν σήμερα τα ρεπορτάζ, όπως αυτό που ακολουθεί... Το ναθύ κράτος της τουρκίας δεν είναι σαν αυτά της Δύσης. Αν μεχρι τότε...




Κι ας λένε ότι θέλουν σήμερα τα ρεπορτάζ, όπως αυτό που ακολουθεί... Το ναθύ κράτος της τουρκίας δεν είναι σαν αυτά της Δύσης. Αν μεχρι τότε η τουρκία δεν έχει εμπλακεί σε μια σύγκρουση με την Ελλάδα, τότε θα βρεθεί ο τρόπος είτε με κάλπες, είτε χωρίς κάλπες ο Ερντογάν να είναι πάλι πρόεδρος...  Μεταφέρουμε:


Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας του. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών χάνει τη μάχη όποιος και αν είναι ο αντίπαλός του.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΣΤΙΔΗ
ΠΗΓΗ: ΣΚΑΙ

Οι δημοσκόποι, ερεύνησαν τα ποσοστά σε περίπτωση «μονομαχίας» του Ερντογάν με τον δήμαρχο Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, της προέδρου του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Πιο συγκεκριμένα:

-Μανσούρ Γιαβάς 54% – Ταγίπ Ερντογάν 35,6%

-Εκρέμ Ιμάμογλου 51,7% – Ταγίπ Ερντογάν 37,7%

-Μεράλ Ακσενέρ 48% – Ταγίπ Ερντογάν 38,8%

-Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου 46,1% – Ταγίπ Ερντογάν 39,8%

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, εκτίμησε ότι οι εκλογές στην Τουρκίας θα γίνουν πρόωρα, επισημαίνοντας ότι πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε αύξηση 30% στον βασικό μισθό. Είναι η δεύτερη αύξηση στο βασικό μισθό από τις αρχές του έτους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.