Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπάτα: Πώς ο έλικας σκότωσε τον Βρετανό τουρίστα – Η τραγωδία της οικογένειας που ακολουθούσε σε δεύτερο ελικόπτερο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε στα Σπάτα, στην θέση Άγιος Γεώργιος. Εκεί, μετά την...





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε στα Σπάτα, στην θέση Άγιος Γεώργιος. Εκεί, μετά την προσγείωση, ένας Βρετανός επιβάτης ηλικίας 20-22 ετών μετά την προσγείωση πλησίασε τον πίσω έλικα του ελικοπτέρου με αποτέλεσμα να διαμελισθεί.



Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ιδιωτική πτήση την οποία είχαν μισθώσει Βρετανοί τουρίστες. Στην πτήση επέβαιναν τέσσερα άτομα, κατά πάσα πιθανότητα όλοι Βρετανοί. Επρόκειτο για οικογενειακή παρέα Βρετανών οι οποίοι επέστρεφαν με δύο ιδιωτικά ελικόπτερα από την Μύκονο όπου είχαν κάνει τις διακοπές τους. Μετά την αποβίβαση στην πίστα, σκόπευαν να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και να επιστρέψουν στη Βρετανία.

Τα δύο ελικόπτερα πετούσαν το ένα πίσω από το άλλο. Το πρώτο ελικόπτερο τύπου Bell 407 της εταιρείας Superior Air, με τέσσερις επιβάτες και πλήρωμα έναν χειριστή προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο, που βρίσκεται στα Σπάτα, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο δεύτερο ελικόπτερο που ακολουθούσε, βρίσκονταν οι γονείς του επιβάτη που έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά την προσγείωση του πρώτου ελικοπτέρου, οι τέσσερις επιβάτες απομακρύνονταν από το χώρο του ελικοδρομίου. Ο άτυχος νεαρός από τη Βρετανία είχε μόλις βγει από το ελικόπτερο. Υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί ο Βρετανός χτύπησε στον πίσω έλικα του ελικοπτέρου, ο οποίος ήταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα να έχει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το δεύτερο ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου Βρετανού δεν είχε ακόμη προσγειωθεί, όταν σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του χειριστή του ελικοπτέρου αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Παιανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.