Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρέα με τους Ισλαμιστές... Πούτιν: Σχηματίζεται μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων... «Μια νέα εποχή πλησιάζει»!

Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, σύμφωνα με τον Πούτιν, έρχεται να αντικαταστήσει τον μονοπολικό κόσμο που «από τη φύση του επιβραδύνει...




Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, σύμφωνα με τον Πούτιν, έρχεται να αντικαταστήσει τον μονοπολικό κόσμο που «από τη φύση του επιβραδύνει την ανάπτυξη του πολιτισμού»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τετάρτη ότι η Δύση δεν μπορεί να προσφέρει στον κόσμο το δικό της μοντέλο για το μέλλον και ότι τώρα σχηματίζεται μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, μια εναλλακτική στον υπάρχοντα μονοπολικό κόσμο, μια νέα παγκόσμια τάξη που θα είναι, λέει , «πιο δίκαια και πιο κοινωνικά προσανατολισμένη»

«Η Δύση δεν μπορεί να προσφέρει στον κόσμο το πρότυπό της για το μέλλον. Τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, τίθενται τα θεμέλια και οι αρχές μιας αρμονικής και δικαιότερης, κοινωνικά προσανατολισμένης και ασφαλούς παγκόσμιας τάξης, μια εναλλακτική στην υπάρχουσα» μιλώντας στο φόρουμ «Ισχυρές ιδέες για ένα νέο μέλλον» στη Μόσχα.

Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, σύμφωνα με τον Πούτιν, έρχεται να αντικαταστήσει τον μονοπολικό κόσμο που «από τη φύση του επιβραδύνει την ανάπτυξη του πολιτισμού».

Ο Ρώσος πρόεδρος ισχυρίζεται ότι, επί του παρόντος, οι ελίτ του δυτικού κόσμου έχουν «πανικοβληθεί» καθώς τα παγκόσμια αναπτυξιακά κέντρα παρουσιάζουν το όραμά τους για το μέλλον του κόσμου.

«Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούν οι δυτικές ελίτ και οι λεγόμενες υπερεθνικές ελίτ να διατηρήσουν την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων, μια νέα εποχή πλησιάζει, ένα νέο στάδιο στην παγκόσμια ιστορία. Μόνο πραγματικά κυρίαρχα κράτη μπορούν να εγγυηθούν μια υψηλή δυναμική ανάπτυξης», πρόσθεσε.

Εννοείται πως ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει αυτά που λέει, ειδικά όταν τα λέει δίπλα στους Ισλαμιστές συμμάχους του... Παγκόσμια Τάξη μαζί με το Ιράν και την τουρκία είναι ο αφανισμός του πλανήτη κι αυτό αποκλείεται να μην το ξέρει....

Γιατί τα λέει τότε όλα αυτά; Γιατί ξέρει ότι στην Δύση υπάρχουν εκατομμύρια αυτιά έτοιμα να τον ακούσουν και τους λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.