Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διαρροή φυσικού αερίου στην Παλλήνη, ακούγονται εκρήξεις Στο σημείο επικρατεί ανησυχία, οι κάτοικοι προσπαθούν να σβήσουν τις εστίες μόνοι τους

   Ανησυχία έχει προκαλέσει η πληροφορία πως υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου στο λόφο Έντισον Παλλήνης, όπου έχει καταφτάσει η πυρκαγιά που ...

  



Ανησυχία έχει προκαλέσει η πληροφορία πως υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου στο λόφο Έντισον Παλλήνης, όπου έχει καταφτάσει η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στη Νταού Πεντέλης και πλέον έχει κατακάψει το Ντράφι και τις γύρω περιοχές.
 
Σύμφωνα με το OPEN, του οποίου τηλεοπτικό συνεργείο βρίσκεται στο σημείο, οι κάτοικοι προσπαθούν μόνοι τους να σώσουν τα σπίτια και την περιοχή τους, ενώ κάτοικος που προσπαθεί να σβήσει εστία φωτιάς αναφέρει ότι υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου και ακούγονται εκρήξεις.

Στην περιοχή της Ανθούσας υπάρχουν κρίσιμες υποδομές ενέργειας, μεταφορών και επιχειρήσεις (ΔΕΠΑ, σταθμός Λεωφορείων, ΒΙΑΝΕΞ, Praktiker κα) οι οποίες έχουν διασφαλιστεί από τις δυνάμεις πυρόσβεσης γιατί περιέχουν και εύφλεκτα υλικά.

Μιλώντας στο Mega κάτοικος της περιοχής είπε ότι έχουν εγκλωβιστεί άτομα 50-55 ετών και ότι καίγονται δύο σπίτια. "Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Είναι 400 – 500 μέτρα από το κέντρο της Παλλήνης", είπε.

"Φεύγουμε τώρα όλοι με τα αυτοκίνητά μας και εκκενώνουμε την περιοχή". Ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν είχε σχετική ενημέρωση, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει να υπάρχουν και εγκλωβισμένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.