Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στα Αλεποχώρι: Μάχη με τον χρόνο και τις διάσπαρτες εστίες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

  Ελαφρώς βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει το πύρινο μέτωπο στα Μέγαρα, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν μεγάλη μάχη ώστε...

 



Ελαφρώς βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει το πύρινο μέτωπο στα Μέγαρα, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν μεγάλη μάχη ώστε να μπορέσουν να την θέσουν υπό έλεγχο πριν αποχωρήσουν τα εναέρια μέσα.



Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες στην πυρκαγιά στα Μέγαρα η κατάσταση έγινε πολύ καλύτερη καθώς έσπασε το κύριο μέτωπο στη Λούμπα. Το μέτωπο δεν είναι πλέον ενιαίο και υπάρχουν μεμονωμένες εστίες.

Η βελτίωση της εικόνας σημειώθηκε το απόγευμα λόγω και της μείωσης της έντασης των ανέμων στην περιοχή που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Για την πορεία της μεγάλης φωτιάς στα Μέγαρα ενημερώθηκε αργά το απόγευμα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέφθηκε το Συντονιστικό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας και εξέφρασε την ασιοδοξία του για τη μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) ενημέρωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Αλεποχώρι με 5 Καναντέρ και έναν προωθητή γαιών.

Συνολικά στην επιχείρηση κατάσβεσης, πήραν μέρος 95 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 34 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα για εναέριο συντονισμό. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες ΟΤΑ. και η ΕΛ.ΑΣ.

Τα εναέρια μέσα πραγματοποίησαν τις τελευταίες ρίψεις λίγα λεπτά μετά τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης και αποσύρθηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.