Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στη Σαλαμίνα: Εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί - Ασθενής του Κέντρου Υγείας μεταφέρθηκε στη Νίκαια

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (20.07.2022) στη Σαλαμίνα, σε τρία μέτωπα, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν οικισμοί. Εκτός από τους οικι...





Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (20.07.2022) στη Σαλαμίνα, σε τρία μέτωπα, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν οικισμοί.

Εκτός από τους οικισμούς, δόθηκε εντολή και για εκκένωση του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, όμως λίγο αργότερα η Πυροσβεστική έδωσε εντολή να αναβληθεί. Ωστόσο, ένας ασθενής με έμφραγμα διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση λίγο μετά τις 20.00, η εικόνα είναι καλύτερη, καθώς υπάρχει πλέον μόνο το μέτωπο στο λόφο Πατρίς, όπου η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Τα μέτωπα στον Λόφο Ανεμόμυλοι και στο Σαμάρι έχουν σβήσει.

Λίγο πριν από τις 18:45 εστάλη μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή όπου μαίνεται η πυρκαγιά, η οποία βρίσκεται κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες χωρίς ωστόσο να απειλούνται, ενώ ακολούθησε και δεύτερο λίγο πριν τις 19:30. Παράλληλα δόθηκε εντολή για εκκένωση του Κέντρου Υγείας του νησιού.

«Αν βρίσκεστε στους πρόποδες του Ευριπίδειου Θεάτρου, μετακινηθείτε τώρα προς Παραλία Ακτή Καραϊσκάκη. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφερόταν χαρακτηριστικά στο πρώτο.

«Αν βρίσκεστε στις οδούς Αγίου Νικολάου & Αγίου Θεράπωντος Σαλαμίνας, μετακινηθείτε τώρα προς Παραλία Ακτή_Καραϊσκάκη. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών» έγραφε το δέυτερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.