Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η τουρκία δεν θα εγκαταλείψει την Ρωσία για χάρη του ΝΑΤΟ» λέει Ρώσος Αξιωματούχος σύμβουλος του Πούτιν! «Το παιχνίδι ΗΠΑ-Τουρκίας είναι χαμένο»

Σύμφωνα με τον Μαλίκ Κερίμοφ, Ρώσο σύμβουλο του Κρεμλίνου, Πολιτικό επιστήμονα, και συντονιστή της Διακοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας (Ρωσία...




Σύμφωνα με τον Μαλίκ Κερίμοφ, Ρώσο σύμβουλο του Κρεμλίνου, Πολιτικό επιστήμονα, και συντονιστή της Διακοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας (Ρωσίας-Τουρκίας), το παιχνίδι ΗΠΑ-Τουρκίας είναι χαμένο.

Σε ερώτηση ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων, αν είναι έτοιμος ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν να εγκαταλείψει κάτι στις σχέσεις με τη Ρωσία για χάρη της ειρήνης των «συντρόφων» στη συμμαχία του ΝΑΤΟ, απάντησε τα εξής:

«Υποθέτω ότι ο Ερντογάν δεν ανησυχεί πολύ για την ηρεμία του. Η Τουρκία θα συνεχίσει να ακολουθεί την πολιτική γραμμή που ταιριάζει καλύτερα στα εθνικά της συμφέροντα.

Επί του παρόντος, η Ρωσία θεωρείται σημαντικός και αξιόπιστος εταίρος.

Επιπλέον, η οικοδόμηση ισότιμων σχέσεων με την Τουρκία είναι άμεση προτεραιότητα για την Μόσχα.

Ως εκ τούτου, η Άγκυρα είναι απίθανο να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες της συνεργασίας (με το Κρεμλίνο).

Τουλάχιστον μέχρι τώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ικανές να τις δώσουν κάτι, να επέμβουν σε κάτι(στην Άγκυρα), διότι δεν φαίνεται να έχουν κάτι να προσφέρουν”.

Εκτιμάται ότι ο Ρώσος αξιωματούχος τα λέει όλα για τον πορεία των Τούρκων έξω από το μαντρί του ΝΑΤΟ, κινούμενοι πλέον σε περιβάλλον νεο-οθωμανικών διαστάσεων, που θα οδηγήσει σίγουρα σε καταστάσεις που έζησαν οι Τούρκοι το 1918-19, όταν απώλεσαν τεράστιο μέρος της αυτοκρατορίας του, αφού αυτό επιτάσσουν τα νέα συμφέροντα της δύσης αποκλειστικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.