Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραντεβού για ξεκαθάρισμα πίσω από τη φονική συμπλοκή στην Αθήνα... Βίντεο από την στιγμή της συμπλοκής!

   Ραντεβού για ξεκαθάρισμα βρίσκεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο στην Αθήνα, με τους 3 νεκρούς και τους δύο τραυματίες αστυνομικούς. Η ...

  



Ραντεβού για ξεκαθάρισμα βρίσκεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο στην Αθήνα, με τους 3 νεκρούς και τους δύο τραυματίες αστυνομικούς. Η οδηγός του Mercedes και σύντροφος του δράστη πίσω από την αιματηρή συμπλοκή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου έριξε φως στις συνθήκες και τα αίτια του περιστατικού.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του enikos.gr, το ξεκαθάρισμα ήταν μεταξύ δύο συμμοριών που διακινούσαν ναρκωτικά. Από την μία πλευρά ήταν ο άνδρας που άνοιξε πυρ και επέβαινε στο Mercedes, ενώ από την άλλη πλευρά ήταν δύο αυτοκίνητα και μία μηχανή.

Οι επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα είχαν συλληφθεί για ναρκωτικά πριν από μερικούς μήνες, επειδή όμως επρόκειτο για μικρή ποσότητα δεν μπήκαν στη φυλακή. Τον θεωρούσαν υπεύθυνο για την σύλληψή τους, δηλαδή ότι τους “κάρφωσε” στους αστυνομικούς.

Έτσι, του τηλεφώνησαν και του είπαν να συναντηθούν στα Κάτω Πατήσια για να μιλήσουν. Αυτός δεν είχε ιδέα για τις προθέσεις τους.

Ενώ ο ανυποψίαστος Αλβανός είναι εν κινήσει, τα δύο αυτοκίνητα κλείνουν τον δρόμο στο Mercedes. Αντιλαμβάνεται ότι του την έχουν “πέσει” και έντρομος θεωρώντας ότι πρόκειται για φονική ενέδρα βγαίνει από το αυτοκίνητο και αρχίζει να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι επιβαίνοντες της αντίπαλης συμμορίας στα δύο αυτοκίνητα και τη μηχανή δεν είχαν όπλα. Όπλο είχε μόνο ο Αλβανός που άνοιξε πυρ.

Αρχικά σκοτώνει τον πρώτο άνδρα αλβανικής καταγωγής και αμέσως μετά πυροβολεί τον δεύτερο. Ο δεύτερος, αν και τραυματισμένος από τις σφαίρες, σηκώνεται όρθιος και προσπαθεί να φύγει με τα πόδια. Τότε, μάλλον από λάθος η σύντροφος του δράστη, η οποία οδηγούσε την Mercedes, τον χτυπάει με το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, ο δράστης κλέβει το αυτοκίνητο Yaris και κατευθύνεται στο βενζινάδικο. Μπαίνει μέσα κρατώντας το όπλο αλλά δεν κάνει ληστεία. Λέει κάποια ακατάληπτα πράγματα και φεύγει. Πηγαίνει δίπλα στην παρακείμενη ταβέρνα χωρίς το όπλο του. Ζητάει 20 ευρώ, τα οποία του δίνουν επειδή τον είδαν να είναι εκτός εαυτού. Τη στιγμή που έβγαινε από την ταβέρνα αντιλαμβάνεται το περιπολικό.

Έτσι, ήρθε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο δράστης, ενώ οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.