Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου... Άφησε παραπληγική τη Τζωρτζίνα στην πρώτη προσπάθεια της να την σκοτώσει!

Και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κατηγορείται πλέον η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. της Άννας Κανδύλ...





Και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κατηγορείται πλέον η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

της Άννας Κανδύλη

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης, μετά τη μελέτη της δικογραφίας για τη δολοφονία του κοριτσιού, υπόθεση για την οποία βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές του Κορυδαλλού, άσκησε σε βάρος της συμπληρωματική ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία ολοκλήρωσε την ανάκριση για την υπόθεση εντός μόλις δυόμισι μηνών, έχει ήδη καλέσει για αύριο το πρωί την κατηγορούμενη σε συμπληρωματική απολογία. Αναμένεται ωστόσο, ως έχει δικαίωμα, να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία.
Η νέα δίωξη

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η 33χρονη λίγους μήνες πριν χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο 9χρονο κοριτσάκι της, είχε προσπαθήσει και πάλι να του αφαιρέσει τη ζωή και μάλιστα μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Από την αξιολόγηση των καταθέσεων που έδωσαν γιατροί προκύπτει ότι η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, που το κορίτσι υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση και δη από τη μητέρα της, αλλά το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών που έσωσαν το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.