Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έχουμε σχέδιο για τα Ελληνοκρατούμενα νησιά... ποτέ δεν θα αποδεχθούμε την σημερινή κατάσταση και την ελληνική κατοχή» λέει τούρκος πολιτικός αρχηγός!

Δεν σταματά να απειλεί τα ελληνικά νησιά, όχι μόνο το στυγνό ισλαμικού τύπου καθεστώς της Άγκυρας, αλλά και ο υπόλοιπος, υποτίθεται “πολιτι...





Δεν σταματά να απειλεί τα ελληνικά νησιά, όχι μόνο το στυγνό ισλαμικού τύπου καθεστώς της Άγκυρας, αλλά και ο υπόλοιπος, υποτίθεται “πολιτισμένος” πολιτικός κόσμος στην γειτονική χώρα.

Ο πρόεδρος του Κόμματος της Νίκης, Ümit Özdağ, συναντήθηκε με τα μέλη του κόμματος στο Επαρχιακό Συνέδριο στο πάλαι ποτέ ελληνικό Αϊδίνιο, μιλώντας για την ένταση με την Ελλάδα και τα νησιά μας.

Ο ίδιος είπε,"Το Αγαθονήσι και τα παρακείμενα μικρονήσια δίπλα του είναι νησιά που συνδέονται με το Αϊδίνιο.

Η πρότασή μας στην κυβέρνηση είναι να σταματήσει αμέσως η μετακίνηση Τούρκων τουριστών προς τα ελληνικά νησιά".

Τα περισσότερα από τα ελληνοκρατούμενα νησιά συνδέονται με το Αϊδίνιο.

Ο Κυβερνήτης του Αϊδινίου είπε ότι ήθελε να πάει στο Αγαθονήσι και στα μικρονήσια που είναι κοντά, με σκάφος της ακτοφυλακής στο παρελθόν, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει αφού αυτά τα νησιά είναι υπό ελληνική κατοχή.

Έχουμε ένα σχέδιο και εργαζόμαστε για αυτό σε αυτά τα νησιά. Προτιμώ να μην το αποκαλύψω τώρα. Αλλά ποτέ δεν θα αποδεχθούμε την σημερινή κατάσταση και την ελληνική κατοχή.

Η πρόταση μας προς την κυβέρνηση Ερντογάν, είναι να σταματήσει αμέσως ο τουρισμός προς τα ελληνικά νησιά. Επίσης, θα πρέπει να σταματήσουν τα ταξίδια και η παροχή τροφίμων σε αυτά τα νησιά από την Τουρκία στην Ελλάδα», κατέληξε ο ίδιος μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στα ψώνια Ελλήνων τουριστών και επιχειρήσεων στην γειτονική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.