Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το τουρκικό Συμβούλιο Ασφαλείας προειδοποιεί την Ελλάδα για τις παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων!

Η κρίσιμη συνεδρίαση είχε ξεκινήσει χθες το απόγευμα και κράτησε αρκετές ώρες... Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνική...




Η κρίσιμη συνεδρίαση είχε ξεκινήσει χθες το απόγευμα και κράτησε αρκετές ώρες...

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (MGK) που συγκλήθηκε υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά τη συνάντηση "η Ελλάδα ειδοποιήθηκε για το Αιγαίο" αναφέρουν το τουρκικά ΜΜΕ.

"Έχει δηλωθεί ότι είναι απαράδεκτο η Ελλάδα να συνεχίζει τις παραβιάσεις των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου, πέρα ​​από τις προκλητικές της ενέργειες" αναφέρεται.

Αναλυτικότερα η δήλωση που αφορά στην χώρα μας έχει ως εξής:

Έχει δηλωθεί ότι είναι απαράδεκτο για την Ελλάδα, η οποία τηρεί επίμονα τη στάση της ενάντια στις σχέσεις καλής γειτονίας και της συμμαχίας, αγνοώντας το διεθνές δίκαιο και αυξάνοντας τις παραβιάσεις των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου πέρα ​​από τις προκλητικές της ενέργειες επίσης από την ελληνική διοίκηση. Για άλλη μια φορά ζητήσαμε να σταματήσουν οι παράνομες δραστηριότητες των παράτυπων μεταναστών, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και το ανθρωπιστικό δίκαιο.

Κατά τα λοιπά, στη δήλωση που δημοσιεύτηκε μετά την κρίσιμη συνεδρίαση, συμπεριλήφθηκαν τα ακόλουθα θέματα:

-Οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ καλούνται να σταθούν δίπλα και να υποστηρίξουν την Τουρκία στον αγώνα κατά της FETO και όλων των ονομάτων της, PKK/KCK-PYD/YPG.

-Επιβεβαιώθηκε σθεναρά ότι οι προσπάθειες για την πλήρη εξάλειψη του δικτύου των προδοτών σε συνεργασία με τρομοκρατικές οργανώσεις θα συνεχιστούν με αποφασιστικότητα.

-Αξιολογήθηκε το στάδιο στον αγώνα κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO, του δράστη της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι οι προσπάθειες για την πλήρη εξάλειψη αυτού του προδοτικού δικτύου, το οποίο συνεργάζεται με όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις και κέντρα που στοχεύουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια της Τουρκίας, θα συνεχιστούν με αποφασιστικότητα.

-Επαναλάβαμε την έκκλησή μας για μια συνολική κατάπαυση του πυρός να συναφθεί το συντομότερο δυνατό, προτού ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας προκαλέσει περαιτέρω απώλειες ζωών και καταστροφές. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες της Τουρκίας για την εδραίωση διαρκούς ειρήνης και την επίλυση του ζητήματος που μετατρέπεται σε παγκόσμια επισιτιστική κρίση.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.