Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στο Χάιλαντ Παρκ του Σικάγο - Δείτε φωτογραφία του...

Ο 22χρονος «τέθηκε υπό κράτηση χωρίς κανένα επεισόδιο» - Έξι νεκροί και πάνω από 30 τραυματίες στην παρέλαση για την 4η Ιουλίου - Ματαιώθη...





Ο 22χρονος «τέθηκε υπό κράτηση χωρίς κανένα επεισόδιο» - Έξι νεκροί και πάνω από 30 τραυματίες στην παρέλαση για την 4η Ιουλίου - Ματαιώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις

Ο φερόμενος ως δράστης της πολύνεκρης επίθεσης εναντίον παριστάμενων στην παρέλαση της 4ης Ιουλίου κοντά στο Σικάγο συνελήφθη, ανέφερε χθες Δευτέρα το απόγευμα (τοπική ώρα) στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Chicago Sun-Times, επικαλούμενη πηγή προσκείμενη στην αστυνομία.

Ο 22χρονος «τέθηκε υπό κράτηση χωρίς κανένα επεισόδιο», σύμφωνα με την πηγή που επικαλέστηκε η εφημερίδα της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Την πληροφορία της σύλληψης του φερόμενου ως δράστης της επίθεσης στο Χάιλαντ Παρκ επιβεβαίωσαν λίγο αργότερα και οι αστυνομικές αρχές.

Εκατοντάδες αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο νεαρός ο οποίος, χρησιμοποιώντας ισχυρό τουφέκι, άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για την παρέλαση της αμερικανικής εθνικής εορτής στο προάστιο Χάιλαντ Παρκ, σκοτώνοντας τουλάχιστον έξι ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 31.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.