Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θέμης Αδαμαντίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – Απαγορεύεται να πλησιάσει τη σύντροφο του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό σε βάρος της. Μετά την απολογία ...



Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό σε βάρος της.

Μετά την απολογία του, ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Επιπλέον, του απαγορεύθηκε να πλησιάζει τη σύντροφο του σε απόσταση 100 μέτρων, καθώς και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της. Η δικάσιμος ορίστηκε στις 4 Ιουλίου.

 Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τραγουδιστή Θ. Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία. Μετά την άσκηση της δίωξης ο τραγουδιστής, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση της συντρόφου για ξυλοδαρμό, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από το οποίο ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε είναι ελεύθερος. Το δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Στην Ευελπίδων περίμεναν δημοσιογράφοι τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον πλησίασαν, τους είπε: “Βρε καλώς τα παιδάκια”.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.