Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χάρτη με σημαδεμένα όλα τα στρατόπεδα και τα φυλάκια στα νησιά μας κυκλοφορεί μέσω δημοσιογράφων η ΜΙΤ!

Για άλλη μία φορά οι Τούρκοι ζητούν αποστρατικοποίηση των νησιών μας και αυτή την φορά στο ''παιχνίδι'' τους, ενέταξαν ακόμα...




Για άλλη μία φορά οι Τούρκοι ζητούν αποστρατικοποίηση των νησιών μας και αυτή την φορά στο ''παιχνίδι'' τους, ενέταξαν ακόμα και ειδικό χάρτη, με σημειωμένες τις τοποθεσίες ελληνικών στρατοπέδων και φυλακίων.

Συστηματικά πλέον οι Τούρκοι προσβάλλουν το αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδος να έχει στρατό στα νησιά της ενώ οι ίδιοι εξοπλίζουν συνεχώς της 4η στρατιά ( Αιγαίου).

Το τουρκικό ΥΠΑΜ καταγράφει μεθοδικά κάθε ελληνική στρατιωτική εκδήλωση σε Αιγαίο και νησιά, με απώτερο σκοπό να τις ρίξει στο τραπέζι για να πιέσει για το ‘φανταστικό” σχέδιο της αποστρατικοποίησης των νησιών μας.

Αυτός ο τρόπος αντίδρασης της Άγκυρας λαμβάνει χώρα συστηματικά εδώ και μεγάλο διάστημα, με επίκεντρο πολλά νησιά μας.

Για τον λόγο αυτόν, Τούρκος “ δημοσιογράφος” , κατέγραψε με την βοήθεια της ΜΙΤ, όλες τις θέσεις των ελληνικών μονάδων και το δίκτυο επικοινωνιών, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ειδική εφαρμογή.

Ο ίδιος αναφέρει ότι “αποφάσισα να μοιραστώ την προηγούμενη δουλειά μου σχετικά με την ελληνική στρατιωτική παρουσία στη Θάλασσα των Νησιών και τη στρατιωτική-πολιτική υποδομή κινητής επικοινωνίας σε αυτά.

Η τοποθεσία με περισσότερα από 450 σημεία βρίσκονται στο χάρτη. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από τον σύνδεσμο”.

Ο χάρτης είναι υπόψιν των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας αφού οι Τούρκοι και ειδικά ο Ερντογάν τα δίνει όλα κατά της Ελλάδος, ειδικά μετά σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.