Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βούλα: Σε συλλήψεις προχώρησε η Δίωξη Εκβιαστών για την ένοπλη συμπλοκή μεταξύ Αλβανών έξω από φούρνο εν μέση οδώ

Σε Δύο συλλήψεις προχώρησε η Δίωξη Εκβιαστών στο ένοπλο επεισόδιο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τραυματίες Αλβανούς στη περιοχή της Βούλα...






Σε Δύο συλλήψεις προχώρησε η Δίωξη Εκβιαστών στο ένοπλο επεισόδιο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τραυματίες Αλβανούς στη περιοχή της Βούλας

Το απόγευμα της 22ας Ιανουαρίου (17.30), δύο Αλβανοί τραυματίστηκαν από πυρά σε ένοπλο επεισόδιο επί της Ερμού 5 και Προόδου, στην περιοχή της Βούλας. Οι δύο Αλβανοί έπιναν καφέ σε φούρνο, όταν στο σημείο αφίχθη τζιπ στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο δράστης αποβιβάστηκε, ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο και σημειώθηκε το ένοπλο αιματηρό επεισόδιο. Οι δράστες επιβιβάστηκαν και πάλι στο όχημα όπου ανέμεναν δύο συνεργοί του και στην αναστάτωση που προκλήθηκε αποχώρησαν.

Με ΤΑΧΙ στη σέβεται μετέβησαν στο “Ασκληπιείο” της Βούλας, δύο Αλβανοί, ο ενας φέρει τραύμα στο στήθος και ο δεύτερος στην κοιλιά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε ένας Ιρακινός, με τραύματα από ξυλοδαρμό.

Κατά την αυτοψία στο χώρο κλιμάκιο της ΔΕΕ είχε περισυλλέξει δύο κάλυκες κι ένα μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, το ένοπλο είχε αποδοθεί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος τους, οι δύο συλληφθένες πρόκειται να μεταγχθούν (14/07) προς εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης στην Εισαγγελία Εφετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.