Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ονειρεύεται μάχες με Έλληνες, Κούρδους, Αρμένιους»... Γαλλικά ΜΜΕ: «Νοσταλγός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ο Ερντογάν»

«Νοσταλγός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο πολεμιστής Ερντογάν ονειρεύεται να δώσει μάχη με τους Αρμένιους, τους Κούρδους ακόμα και τους Έλ...





«Νοσταλγός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο πολεμιστής Ερντογάν ονειρεύεται να δώσει μάχη με τους Αρμένιους, τους Κούρδους ακόμα και τους Έλληνες. Να φοβάσαι τα χειρότερα», αναφέρεται σε άρθρο του γαλλικού περιοδικού Le Point.

«Σας άρεσε το σόου που ανέβασε για μήνες ο Πούτιν, ένας εγκληματίας πολέμου και επαγγελματίας προπηλακιστής, που ονειρεύεται την ανασύσταση της ΕΣΣΔ; Θα λατρέψετε την επερχόμενη σεκάνς με τον Ερντογάν που, όπως και ο Ρώσος ομόλογός του, σκοπεύει να ακολουθήσει τις φαντασιώσεις του προσπαθώντας να αναδημιουργήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Ο Πούτιν και ο Ερντογάν υπακούουν στην παβλοβιανή λογική αυτών των τυράννων των οποίων η ύβρις οδηγεί, κολακεύοντας τα κατώτερα ένστικτα του λαού τους για να κάνουν τους ανθρώπους να ξεχάσουν τις οικονομικές τους αποτυχίες: τίποτα δεν πάει καλά, η χώρα καταρρέει, οι άνθρωποι γκρινιάζουν, μόνο μια λύση: Επιτίθεμαι. Οι εδαφικές κατακτήσεις δεν θα κατευνάσουν την οργή των υπηκόων τους;», αναρωτιέται ο αρθρογράφος του Le Point.

Όπως σημειώνεται, μετά την επανεκκίνηση της οικονομίας της Τουρκίας σε ένα πλαίσιο αναγκαστικού επανισλαμισμού, ο Τούρκος πρόεδρος «φυσικά ονειρεύεται να κάνει πόλεμο» χωρίς να ξέρει ακόμη το πού.

«Πριν από τις εκλογές του 2023 που δεν προμηνύονται ευνοϊκές για τον ίδιο εάν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, εξετάζει πολλά σενάρια.

«Πρώτον, να τελειώσει το έργο των προκατόχων του που τον 20ό αιώνα έκαναν γενοκτονία κατά της αρμενικής και ελληνικής μειονότητας: καίγεται να αναζητήσει αυτούς τους λαούς μέχρι την Αρμενία και την Ελλάδα τους οποίους θα ήθελε να διαμελίσει ή να φάει. Στη συνέχεια να συνθλίψει τους Κούρδους που αποτελούν το 24% του τουρκικού πληθυσμού των οποίων το εμβρυϊκό κράτος σκοπεύει να εξαλείψει στη Συρία.

Ο Ερντογάν πιο μακιαβελικός από τον Πούτιν

Ο Ερντογάν δεν έχει όρια. Μαζί του, πάντα πρέπει να φοβόμαστε τα χειρότερα, ειδικά αφού αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ πιο μακιαβελικός από τον Πούτιν.

Πόσο μάλλον που εμείς οι δυτικοί τον ενθαρρύνουμε στις αυταπάτες του ξαπλώνοντας μπροστά του κάθε φορά που συνοφρυώνεται. Είναι το σκουλήκι στον καρπό, ο εχθρός μας εκ των έσω. Κινεί τα νήματα στο ΝΑΤΟ, του οποίου η χώρα είναι μέλος, και έχει πλέξει τον ιστό του στην Ευρώπη, ειδικά μεταξύ των μουσουλμάνων στη Γαλλία, οι οποίοι πολύ συχνά βρίσκονται υπό τουρκική επιρροή (…).

Σε αυτόν τον κόσμο της βαρβαρότητας, αν υπάρχουν ακόμα κανόνες, είναι ο σουλτάνος που τους ορίζει. Ενισχύοντας τις αεροπορικές ή θαλάσσιες παραβιάσεις κατά της Ελλάδας, διεκδικεί και τα ελληνικά νησιά των Δωδεκανήσων. Περιμένοντας να διεκδικήσει άλλα εδάφη, καθώς είναι αχόρταγος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.