Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη ύποπτος για εμπρησμό στο Πόρτο Γερμενό - Οριοθετημένο το μέτωπο, έχουν κοπάσει οι άνεμοι

Στην κατοχή του βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό - Ο ύποπτος ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής - Δεν υπάρχει κίνδυνος η φωτι...




Στην κατοχή του βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό - Ο ύποπτος ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής - Δεν υπάρχει κίνδυνος η φωτιά να κινηθεί προς Ψαθα - Εκκενώθηκε, νωρίτερα, ο οικισμός Μύτικας - Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από σημείο όπου ήταν πεταμένα απορρίμματα - Κάηκε μια εξοχική κατοικία
 
Στη σύλληψη ενός υπόπτου για εμπρησμό, στη φωτιά που ξέσπασε στο Πόρτο Γερμενό, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πρόκειται για άτομο που κατάγεται από τη βόρεια Ευρώπη και που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά.

Στην κατοχή του βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό και το εν λόγω πρόσωπο βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Πυροσβεστική.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η φωτιά που ξέσπασε στο Πόρτο Γερμενό είναι προϊόν εμπρησμού.

Στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά υπήρχαν κλαδιά και απορρίματα τα οποία δεν είχαν απομακρυνθεί, ενώ οι ισχυροί άνεμοι συνέτειναν στην επέκταση της πυρκαγιάς.

Η εικόνα από τη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό

Καλύτερη είναι η εικόνα από τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο Πόρτο Γερμενό, με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής να είναι μεγάλη. Το απόγευμα μειώθηκαν τα εναέρια μέσα που επιχειρούσαν στο έργο της κατάσβεσης, ενώ ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η ένταση των ανέμων έχει κοπάσει και ότι δεν έχουν αλλάξει κατεύθυνση.

Αυτήν τη στιγμή, η φωτιά καίει στο βουνό, δεν απειλεί σπίτια, ενώ το έργο των Πυροσβεστών επικεντρώνεται στο να μην επεκταθούν οι φλόγες προς το Αλεποχώρι. Η πυρκαγιά ξεκίνησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από σημείο όπου ήταν πεταμένα απορρίμματα, πίσω από το σπίτι που υπέστη εκτεταμένες φθορές.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.